Επικαιρότητα

Παραδόθηκε ο 16χρονος δράστης της αιματηρής συμπλοκής στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας

Η λογομαχία δύο μαθητών στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας είχε αιματηρή κατάληξη. «Δεν είναι η πρώτη φορά που τον χτυπούν», λέει ο αδελφός του θύματος. Τι καταγγέλλει με αφορμή το περιστατικό
Protagon Team

Υπό διερεύνηση είναι αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας, με πρωταγωνιστές δύο μαθητές του σχολείου που συνεπλάκησαν μεταξύ τους για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για το περιστατικό, όλα άρχισαν από μία λογομαχία των δύο νεαρών που φέρεται να είχαν παλαιότερες διαφορές.

Ο καβγάς ξέφυγε και στη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ένας τράβηξε μαχαίρι, τραυματίζοντας τον άλλο μαθητή στην πλάτη και το χέρι.

Το θύμα διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς πάντως -σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του- να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οπως έγινε γνωστό, δράστης του αιματηρού επεισοδίου είναι ένας 16χρονος που αρχικά τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα ωστόσο, εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τον πατέρα του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και συνελήφθη.

Νέα τροπή στην υπόθεση δίνει δήλωση του αδελφού του θύματος στο protothema.gr. «Δεν είναι πρώτη φορά που τον χτυπούν», είπε. Η Αστυνομία έχει ενημερωθεί, αλλά δυστυχώς δεν έχει κάνει τίποτα, υποστήριξε, κάνοντας λόγο για μία ομάδα νεαρών στην Αμαλιάδα που θέλει να κάνει κουμάντο παντού.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Τον μαχαίρωσε πισώπλατα δυο φορές και στη συνέχεια πήγε να τον μαχαιρώσει και στο πρόσωπο αλλά ο αδερφός μου πρόλαβε κι έβαλε τα χέρια του. Από ό,τι γνωρίζω το άλλο παιδί πρέπει να έχει πρόβλημα με ναρκωτικές ουσίες , είναι μια ομάδα στην Αμαλιάδα και θέλουν να κάνουν κουμάντο παντού.

»Επειδή ο αδερφός μου δεν θέλει να είναι στην ομάδα τους και να ασχολείται με τέτοια πράγματα, του επιτέθηκαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.  Η αστυνομία έχει ενημερωθεί αρκετές φορές αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα.

»Ο αδερφός μου έχει τραύματα στην πλάτη από μαχαιριές, πηγαίνουμε στο Καραμανδάνειο στην Πάτρα, έχουμε τρελαθεί και εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί πονάει πολύ».