219
Ο Γιάννης Σγουρός | Δελτίο τύπου / POOL

Σγουρός: Η κοροϊδία συνεχίζεται για τα έργα στο Φάληρο – συνεχείς παρατάσεις από τον Πατούλη

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2021, 18:31
Ο Γιάννης Σγουρός
|Δελτίο τύπου / POOL

Σγουρός: Η κοροϊδία συνεχίζεται για τα έργα στο Φάληρο – συνεχείς παρατάσεις από τον Πατούλη

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2021, 18:31

Την παρατεταμένη και καθημερινή ταλαιπωρία των πολιτών λόγω των έργων ανάπλασης του Φαληρικού Ορμου με τα αμέτρητα χιλιόμετρα ακινησίας επισημαίνει ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» Γιάννης Σγουρός.

Οπως τονίζει «καλούνται η κυρία Δούρου και ο κ. Πατούλης να εξηγήσουν επιτέλους ακριβώς και ειλικρινώς τι έχει γίνει με το έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου δαπάνης 110 εκατομμυρίων ευρώ».

Επισημαίνει ότι σήμερα Τρίτη «δόθηκε και νέα παράταση (η 8η) μέχρι τον Απρίλιο του 2022 και βλέπουμε. Ενώ σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο κ. Πατούλης διαβεβαίωνε, μετά τις πλημμύρες στο Φαληρικό Όρμο, στα μέσα Οκτωβρίου, ότι σε 20-30 μέρες παραδίδεται η Α΄ φάση του έργου.

Ένα έργο που ξεκίνησε με την υπογραφή της σύμβασης στις 15-2-2017 με χρόνο ολοκλήρωσης τους 21 μήνες δηλαδή μέχρι 15-10-2018, με την νέα παράταση θα ολοκληρωθεί στις 15-4-22, δηλαδή  62 μήνες από την έναρξή του και πρόκειται μόνο για την Α΄ φάση.

Η Β΄ φάση αγνοείται…

Έτσι παρατείνεται για ακόμη πέντε μήνες η ομηρεία των πολιτών χωρίς βεβαίως από την πορεία των έργων να είναι βέβαιο ότι δεν θα χρειαστεί να δοθεί και άλλη παράταση/εις για ένα έργο που ξεκίνησε με προϋπολογισμό γύρω στα 70 εκατ. € και έχει ήδη ξεπεράσει τα 110 εκατ. €., ενώ έχει εκτροχιαστεί κατά 100 % από το αρχικό του χρονοδιάγραμμα.

Περιμένουμε να δοθούν επαρκείς εξηγήσεις ειδάλλως είναι αλληλεγγύως υπεύθυνοι η πρώην και ο νυν Περιφερειάρχης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...