| GettyImages
Επικαιρότητα

Σεξουαλικό σκάνδαλο στη Ρεάλ Μαδρίτης: Συνελήφθησαν παίκτες των τμημάτων υποδομής

Τέσσερις ποδοσφαιριστές που ανήκουν στις αναπληρωματικές ομάδες (Ρεάλ Καστίγια και τρίτη ομάδα) έδωσαν εξηγήσεις στις Αρχές αναφορικά με ροζ βίντεο που φαίνεται έχει τραβηχτεί και διαδοθεί από τους ίδιους
Protagon Team

Σάλο έχει προκαλέσει στο ισπανικό ποδόσφαιρο η σύλληψη ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομών της Ρεάλ Μαδρίτης, με την κατηγορία διαρροής ροζ βίντεο.

Την είδηση αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα Confidencial, κάνοντας λόγο για έναν παίκτη της Ρεάλ Καστίγια και τρεις από την τρίτη ομάδα, χωρίς τα ονόματά τους να έχουν γίνει γνωστά. Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η Ρεάλ Μαδρίτης με επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της. «Θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα όταν λάβουμε γνώση όλων των γεγονότων» σημειώνει σε αυτήν.

Η έρευνα από την αστυνομία της Λας Πάλμας ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα που αποκάλυψε το σκάνδαλο, η μητέρα ενός ανηλίκου κοριτσιού κατήγγειλε πως ένας από τους συλληφθέντες κατέγραψε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου και στη συνέχεια το διέδωσε.

Η συλλήψεις έχουν γίνει την Πέμπτη το πρωί, ενώ η αστυνομία έχει κατασχέσει τα κινητά των συγκεκριμένων παικτών.