Πορτρέτο της Σάνεν Ντόχερτι σε εκδήλωση αφιερωμένη σε σκύλους, τον Οκτώβριο του 2019 στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνιας | Neilson Barnard/Getty Images for Hallmark Channel
Επικαιρότητα

Σάνεν Ντόχερτι: Πέθανε στα 53 της χρόνια η Μπρέντα του «Μπέβερλι Χιλς»

Η αμερικανίδα ηθοποιός έδινε πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο
Protagon Team

Μετά από δύσκολη και πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, η αμερικανίδα ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι άφησε την τελευταία της πνοή στα 53 της χρόνια, το Σάββατο.

Την είδηση ανακοίνωσε η δημοσιογράφος του περιοδικού People Λέσλι Σλόαν, αναφέροντας σε ανάρτησή της στο X ότι τις τελευταίες ώρες της η Ντόχερτι είχε κοντά της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Η αφοσιωμένη κόρη, η αδελφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Μπόουι. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη» έγραψε η Σλόαν.

Γεννημένη το 1971 στο Μέμφις του Τενεσί, η Σάνεν Ντόχερτι έγινε γνωστή από μια σειρά τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ρόλων, από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» (1982-1983), ως Τζένι Γουάιλντερ, και το «Girls Just Want to Have Fun» (1985), μέχρι τις τηλεοπτικές σειρές «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (1990-1994) –βραβεύθηκε μάλιστα για τον ρόλο της ως Μπρέντα Γουόλς– και «Μάγισσες» (1998-2001).