Το πατρικό της γυναίκας στο οποίο έγινε η δολοφονία | IntimeNews
Επικαιρότητα

Σαλαμίνα: Ομολόγησε ο 71χρονος τη δολοφονία της συντρόφου του

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στο Κερατσίνι - Το χρονικό της δολοφονίας της 43χρονης που ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της
Protagon Team

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα. Στην κατοχή του βρέθηκε και το όπλο, μια καραμπίνα, που, κατά πληροφορίες, δεν ήταν δηλωμένη, ενώ ο ίδιος φέρεται να μην έχει άδεια οπλοφορίας.

Λίγες ώρες αργότερα, ο 71χρονος ομολόγησε πως ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τη σύντροφό του το πρωί της Τρίτης στο πατρικό της, στην οδό Αίαντος, στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την 43χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Ολες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ζούσε ένα μαρτύριο στα χέρια του 71χρονου.

Νωρίτερα, ΕΛ.ΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει κάτι που συνέβη τελικά στην περιοχή του Κερατσινίου.

Η 43χρονη, μητέρα ενός 15χρονου παιδιού, έφερε δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, ένα στον θώρακα και ένα στην κοιλιακή χώρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από το συμβάν είχαν ακουστεί έντονες φωνές στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο δράστης πυροβόλησε έξω από την πόρτα –συγκεκριμένα από το σημείο όπου υπάρχει τζάμι– του σπιτιού της μητέρας της 43χρονης, καθώς το θύμα διέμενε εκεί μετά την καταγγελία στην οποία είχε προχωρήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας κατά του 71χρονου, για ενδοοικογενειακή βία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε καταγγείλει πως ο 71χρονος την εξύβρισε και τη χτύπησε.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί φαίνεται να την είχαν συμβουλεύσει να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της και να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 71χρονο, αλλά να μείνει στο σπίτι της μητέρας της.

Όπως περιέγραψε στο protothema.gr ένας γείτονας της 43χρονης, ο 71χρονος είχε στο παρελθόν ξυλοκοπήσει άγρια την αδικοχαμένη μητέρα με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι και να περπατά με «πι».

Μάλιστα, παρόλο που το θύμα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία ο φερόμενος ως δράστης κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι και τη Δευτέρα παρακολουθώντας κάθε της κίνηση.