Επικαιρότητα

Ψάχνουν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας πίσω από την οικιακή βοηθό που φωτογράφιζε γυμνά ανήλικα στην Κηφισιά

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία του πατέρα της οικογένειας, ο οποίος βρήκε τις γυμνές φωτογραφίες των παιδιών στο κινητό της οικιακής βοηθού από το Νεπάλ
Protagon Team

Το ενδεχόμενο εμπλοκής 28χρονης οικιακής βοηθού στην Κηφισιά σε διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ., μετά την αποκάλυψη ότι η εν λόγω γυναίκα φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά της οικογένειας για την οποία εργαζόταν και στη συνέχεια προωθούσε το υλικό σε διάφορους χρήστες του Διαδικτύου.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία του πατέρα της οικογένειας, ο οποίος βρήκε τις γυμνές φωτογραφίες των παιδιών στο κινητό της οικιακής βοηθού από το Νεπάλ.

«Το έκανα για πλάκα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης που τη συνέλαβαν η 28χρονη. Η αλλοδαπή προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ανέλαβαν την υπόθεση έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» το κινητό της 28χρονης, αναζητώντας μέσα από τις συνομιλίες της στα social media τις διασυνδέσεις της και τους παραλήπτες του υλικού παιδικής πορνογραφίας.