| INTIMEnews
Επικαιρότητα

«Πρόβα» ΔΕΘ οι συναντήσεις Μητσοτάκη με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς στη Θεσσαλονίκη

Με βουλευτές της ΝΔ στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης η πρώτη συνάντηση. Στην τελική ευθεία το «πακέτο» της ΔΕΘ, αναμένεται να έχει «κλειδώσει» την επόμενη εβδομάδα. Στοχευμένες ανακοινώσεις που θα αφορούν τις πιο ευάλωτες οικονομικά πληθυσμιακές ομάδες. Στο τραπέζι και έκτακτο επίδομα για τους πυροσβέστες
Protagon Team

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της βόρειας Ελλάδας, καθώς και με αρμόδιους για μεγάλα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Μακεδονία, έχει από το πρωί ο Πρωθυπουργός ενόψει της ομιλίας του στα εγκαίνια της 87ης ΔΕΘ, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

Συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στις 09:55 στο Διοικητήριο. όπου τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης.

Η πρώτη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη ήταν με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄και Β΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια των συναντήσεων θα παρουσιαστούν στοιχεία για την πρόοδο των έργων το διάστημα που μεσολάβησε από την περυσινή ανάλογη σύσκεψη, ο πρωθυπουργός θα ακούσει αιτήματα και προτάσεις από εκπροσώπους φορέων.

Ακολούθως ο κ. Μητσοτάκης θα προβεί σε δηλώσεις.