Φωτ. αρχείου | In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Επικαιρότητα

Πολύωρο μποτιλιάσρισμα στην Κηφισίας μετά από τροχαίο

Ουρές χιλιομέτρων και μεγάλη ταλαιπωρία στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα για εκατοντάδες οδηγούς
Protagon Team

Μποτιλιαρισμένο παρέμενε το απόγευμα της Δευτέρας το ρεύμα της καθόδου στη λεωφόρο Κηφισίας μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα μεταξύ αυτοκινήτων, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυμτισμό ενός ατόμου.

Από το νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά μέχρι και το Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό, ιδιαίτερα, όπου σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι το ατύχημα, η διέλευση των οχαμάτων γινόταν μετ΄εμποδίων στη λεωφόρο, μετέδωσε το protothema.gr.

Σε βίντεο που εξασφάλισε η ίδια ιστοσελίδα φαίνονται τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, εξαιτίας του οποίου η κυκλοφορία εκτράπη σε ένα μόνο ρεύμα της καθόδου της Κηφισίας.

Είναι ενδεικτική η ακόλουθη εικόνα από τους Χάρτες της Google, με την εφαρμογή να δείχνει τη λεωφόρο στο «κόκκινο» ώρες μετά το τροχαίο (18:00), με το μποτιλιάρισμα να καθηλώνει τους οδηγούς επί πολλά χιλιόμετρα τόσο στην Κηφισίας όσο και σε άλλες μεγάλες οδικές αρτητίες της Αθήνας, οι οποίες επηρεάζονται από το κυκλοφοριακό έμφραγμα.

Οδηγοί ανέφεραν χαρακτηριστυικά στο Protagon ότι το δρομολόγιο Κηφισιά – Σύνταγμα διήρκησε δύο ώρες (!) εν μέσω του χάους που επικράτησε στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Από τη σύγρουση των οχημάτων υπήρξε ένας ελαφρά τραυματίας που μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, είχε εξαγγείλει ,έτρα για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού στην Αθήνα και την αποσυμφόρηση του Κηφισού, ειδικά, που σχεδόν σε καθημερινή βάση μετατρέπεται σε απέραντο πάρκινγκ, ταλαιπωρώντας χιλιάδες οδηγούς (περισσότερα εδώ).