313
Η νέα σειρά «Hellbound» εντυπωσιάζει με τα γραφικά της | Netflix

Τρόμος στις οθόνες: Το «Hellbound» εκτόπισε το «Παιχνίδι του Καλαμαριού»

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2021, 19:50
Η νέα σειρά «Hellbound» εντυπωσιάζει με τα γραφικά της
|Netflix

Τρόμος στις οθόνες: Το «Hellbound» εκτόπισε το «Παιχνίδι του Καλαμαριού»

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2021, 19:50

Αλλη μια φανταστική σειρά τρόμου βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού  σε περισσότερες από 80 χώρες από την πρώτη, κιόλας, ημέρα της προβολής της στην πλατφόρμα ροής Netflix.  Πρόκειται για το «Hellbound» άλλη μια νοτιοκορεάτικη σειρά, η οποία εν μιά νυκτί έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, εκτοπίζοντας το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» από την πρώτη θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς σειρές στην πλατφόρμα,  γράφει στον Guardian η Κέλι Μπερκ.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του FlixPatrol, στις 20 Νοεμβρίου το «Hellbound» αναδείχτηκε η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του Netflix στον κόσμο, καταλαμβάνοντας την κορυφή της βαθμολογίας της πλατφόρμας streaming σε περισσότερες από 80 χώρες, μέσα σε 24 ώρες από την πρώτη προβολή της.

Η σειρά, που εντυπωσιάζει με τα grafics της,  επικεντρώνεται στις βίαιες ενέργειες μιας ομάδας δαιμόνων, που κυνηγούν αμαρτωλούς.  Προηγουμένως η ομάδα έχει δεχτεί την επίσκεψη ενός ουράνιου όντος, το οποίο έχει ενημερώσει το θύμα για την ημερομηνία και την ώρα του θανάτου του.

Τα γιγάντια τριχωτά πλάσματα αποτεφρώνουν τα θύματά τους και τα στέλνουν στην κόλαση, προκαλώντας ένα ξέσπασμα δημόσιας υστερίας και θρησκευτικού ζήλου.

Το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς, την οποία σκηνοθετεί ο Γιέον Σανγκ-Χο, έκανε πρεμιέρα στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο του 2021.

Να σημειωθεί ότι το «Παιχνίδι του Καλαμαριού», το οποίο άρχισε να προβάλλεται στις 19 Σεπτεμβρίου, έμεινε στην πρώτη θέση επί 46 συνεχόμενες ημέρες και έχει αποφέρει στο Netflix κέρδη περίπου 900 εκατ. δολαρίων.

Υπολογίζεται ότι 142 εκατ. νοικοκυριά σε 94 χώρες παρακολούθησαν τον Οκτώβριο τη σειρά, η οποία διακρίνεται επίσης για τις σκηνές υπερβολικής βίας και αίματος, που προβάλλει.

Εν το μεταξύ πρόσφατα, ο σκηνοθέτης του «Παιχνιδιού του Καλαμαριού» Χουάνγκ Ντονγκ-Χιουκ, δήλωσε ότι ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν της σειράς: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία του σχεδιασμού. Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε και πώς θα γίνει [η δεύτερη σεζόν]», είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...