Η Σερ ποζάρει για φωτογράφιση το 1966 | Liaison/Getty Images/Ideal Images
Θέματα

Εβδομήντα χρόνια φαινόμενο Σερ

Τραγουδίστρια, ηθοποιός, show woman, σκηνοθέτιδα, παραγωγός, ακτιβίστρια… ακόμα ενεργή σε όλα αν και μόλις συμπλήρωσε το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας της. Επιπλέον, η αρμενικής καταγωγής αμερικανίδα καλλιτέχνης, υπήρξε για πολλές δεκαετίες είδωλο μόδας και παραμένει υποστηρίκτρια της γκέι κοινότητας
Protagon Team

Βεβαίως, η σούπερ σταρ, ως γνήσια τέτοια, έχει απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ και με τις ερωτικές περιπέτειές της. Τη δεκαετία του 1960, προτού γνωρίσει τον Σόνι Μπόνο, είχε μια σύντομη σχέση με τον Γουόρεν Μπίτι. Εν συνεχεία, το 1969 παντρεύτηκε τον Σόνι Μπόνο για περίπου πέντε χρόνια, αλλά όπως η ίδια έχει δηλώσει εκείνος την καταπίεζε και, συχνά, την κακοποιούσε όσο ήταν παντρεμένοι – μετά το διαζύγιο, το 1974, τον μήνυσε και για κακοδιαχείριση της περιουσία της.

Η Σερ με τον σύζυγο της Σόνι σε ένα ευτυχισμένο στιγμιότυπο (Cher/Facebook)

Εν συνεχεία, το 1975, παντρεύτηκε τον ρόκερ Γκρεγκ Αλμαν αλλά τον χώρισε σε εννέα μέρες εξαιτίας των καταχρήσεών και της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά. Μετά ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με τον Ελβις Πρίσλεϊ στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Επίσης κατά τη δεκαετία του 1980, είχε ερωτικές σχέσεις με νεότερούς της ηθοποιούς, όπως ο Τομ Κρουζ και ο Βαλ Κίλμερ και την επόμενη δεκαετία φωτογραφήθηκε τετ-α-τετ με τους τραγουδιστές και μουσικούς Μπον Τζόβι και Ερικ Κλάπτον. Από το 2010 πάντως σχετίζεται με τον αμερικανό σεναριογράφο τηλεοπτικών κυρίως, κωμωδιών, Ρον Ζίμερμαν.

Η Σερ στο εξώφυλλο του δίσκου της το 1972, με στιλ που παραμένει διαχρονικό ως σήμερα

Μάλλον η Σερ δεν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί. Οπως η ίδια εξάλλου έχει δηλώσει: «Το μεγάλο λάθος που κάνουμε οι γυναίκες, είναι ότι εντυπωσιαζόμαστε από το “τίποτα” και μετά το παντρευόμαστε».

Η Σερ σε περιοδεία στο Λας Βέγκας το 2014 (Ethan Miller/Getty Images/Ideal Images)

Και κάτι τελευταίο για τη Σερ, μια που σήμερα 20 Μαῒου γιορτάζει τα γενέθλιά της: βρίσκεται για δεκαετίες τώρα, κορυφαία στις λίστες των γυναικών με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Οχι μόνο καλλιτεχνική.