Ο Διονύσης Τεμπονέρας (αριστερά) χαιρετά τον Σωκράτη Φάμελλο | In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Επικαιρότητα

Υπέρ της πρότασης Τσίπρα για προσφυγή στις κάλπες ο Τεμπονέρας

«Είναι η ώρα να μιλήσει η βάση και ο κόσμος», δήλωσε το στέλεχος της Πολιτικής Γραμματείας, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της ομιλίας Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τελευταίος αναμενόταν να δώσει τη δική του απάντηση σε πρώην πρόεδρο και «αμφισβητίες»
Protagon Team

«Σήμερα οι πραγματικοί ιδιοκτήτες παίρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους και θα διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα», δήλωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, εκ των μελών της Πολιτικής Γραμματείας που φέρονται να έχουν έρθει σε ρήξη με την πλευρά Κασσελάκη, προσερχόμενος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η ώρα των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ώρα να μιλήσει η βάση και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ», προσέθεσε το κομματικό στέλεχος.

Δεδομένου ότι τα παραπάνω λέγονται στη σκιά της παρέμβασης Τσίπρα, ο οποίος ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να προσφύγει στην ετυμηγορία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, λίγους μήνες μετά την ανάδειξη του στην προεδρία του κόμματος, η δήλωση Τεμπονέρα εκλαμβάνεται ως ψήφος «υπέρ» της πρότασης του πρώην προέδρου.

Εξάλλου, ο κ. Τεμπονέρας φέρεται να είχε προτείνει στον κ. Κασσελάκη να προχωρήσει στην κίνηση αυτή κατά τη συνεδρίαση της ΠΓ την Τρίτη, όταν ο δεύτερος ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των μελών του κομματικού οργάνου στο πρόσωπό του.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας και νωρίτερα την Πέμπτη, μετά τα ρεπορτάζ κατά τα οποία ο Στέφανος Κασσελάκης τον έχει απολύσει από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη του βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Καλαματιανού.