Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον γερμανό καγκελάριο Ολαφ Σολτς | REUTERS/Alexandros Avramidis
Επικαιρότητα

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Σολτς στη Θεσσαλονίκη

Ο γερμανός καγκελάριος έφτασε στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση του Πρωθυπουργού. Είχαν σύντομη συνάντηση προτού μετάσχουν στο δείπνο των ηγετών της Συνόδου Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης
Protagon Team

Το «παρών» στη Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης έδωσε ο γερμανός καγκελάριος Ολαφ Σολτς, όπως επεσήμανε σε ανάρτησή της η γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα. Το σχετικό tweet της συνοδεύει φωτογραφία, από τη Σύνοδο, του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γερμανό καγκελάριο.

O Ολαφ Σολτς έφτασε στη Θεσσαλονίκη απευθείας από το Βελιγράδι όπου βρισκόταν βράδυ της Παρασκευής, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση Μητσοτάκη.

Μετέβη στο ξενοδοχείο Hyatt Regency όπου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα η Σύνοδος προκειμένου να συμμετέχει στο δείπνο των ηγετών.

Στο ξενοδοχείο τον υποδέχθηκε ο κ. Μητσοτάκης με τον οποίο είχε ένα σύντομο τετ α τετ, το δεύτερο μέσα σε δύο εβδομάδες. Η προηγούμενη συνάντηση των δύο ηγετών είχε γίνει στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες στις 31 Μαΐου.