Η Αννα Διαμαντοπούλου στο βήμα παλαιότερης εκδήλωσης του Δικτύου | SOOC / Nikos Libertas

Σημαντικές κινήσεις στην σκακιέρα της Μέσης Ανατολής

Η γεωπολιτική σημασία των συμμαχιών που συνάπτονται το τελευταίο διάστημα στο μικροσκόπιο του «Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη»
Protagon Team

«Οι Συμφωνίες του Αβραάμ και η γεωπολιτική τους σημασία για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής» θα είναι το κύριο θέμα της ανοιχτής διαδικτυακής συζήτησης που διοργανώνει το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη,  την Παρασκευή 23 Απριλίου στις 16:00 – 17:30.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι Δημήτρης Παρασκευόπουλος (πρέσβης ε.τ.), Πέτρος Λιάκουρας, Καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς, Γαβριήλ Χαρίτος, δικηγόρος – διεθνολόγος, ερευνητής Πανεπιστημίου Ben Gurion, Αννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ, πρ. Επίτροπος ΕΕ & Υπουργός, ενώ θα παρέμβουν με μαγνητοσκπημένες παρεμβάσεις οι: Γιόσι Αμράνι, πρεσβευτής του Κράτους του Ισραήλ στην Αθήνα,

Α.Ε. Σουλεϊμάν Χάμιντ Σάλεμ Αλμαζρούι, πρεσβευτής των ΗΑΕ στην Αθήνα, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Ευρωβουλευτής ΝΔ, Αντιπρόεδρος Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, πρ. Υπουργός Εξωτερικών, βγ Ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ – Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Θάνος Σιαφάκας.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί live μέσω του Facebook και του καναλιού του Δικτύου στο YOUTUBE.