Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν τον ιστότοπο του νέου Ινστιτούτου | Bill Rebapis / SOOC
Επικαιρότητα

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει «ένα μήνυμα για σένα» – Στον «αέρα» η ιστοσελίδα του Ινστιτούτου

Μετά το με «Με λένε Στέφανο και έχω να σας πω κάτι» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, το «έχω ένα μήνυμα για σένα» από τον προκάτοχό του
Protagon Team

Σε λειτουργία τέθηκε την Κυριακή η ιστοσελίδα του «Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα», όπως γνωστοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καλώντας τους πολίτες να περιηγηθούν στο intsipras.gr, ο κ. Τσίπρας έγραψε στην πλατφόρμα X:

«Καλημέρα και καλή Κυριακή! Πριν λίγο ανέβηκε το καινούργιο μας site… Στις σελίδες του έχω ένα μήνυμα για σας. Ανοίξτε το και περιηγηθείτε».

Ο τίτλος «Ενα Μήνυμα Για Σένα» –θυμίζει την προσέγγιση «Με λένε Στέφανο και έχω να σας πω κάτι»– απαντάται και ως τίτλος στο κείμενο που καλωσορίζει τους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Μέσω του κειμένου αυτού, ο κ. Τσίπρας αναφέρεται στους στόχους του Ινστιτούτου του: «Δεν πρέπει και δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς. Οφείλουμε να δώσουμε χώρο στη σκέψη, τον προβληματισμό, το διάλογο που αμφισβητεί τα στερεότυπα και αναζητά το νέο».

«Σχεδιάζοντας, αποφασίζοντας, καλλιεργώντας, διεκδικώντας, αναπτύσσοντας, προστατεύοντας, οικοδομώντας, αγκαλιάζοντας, ενώνοντας. Οι ενεργητικές αυτές μετοχές εκφράζουν τη διάθεση και την απόφαση να μετέχουμε ενεργά, με το δικό μας τρόπο και τα δικά μας μέσα, στη μεγάλη προσπάθεια, που εκδηλώνεται με πρωτοβουλίες στην Ελλάδα, την Ευρώπη, τον κόσμο. Που οραματίζεται και επιδιώκει μια άλλη αντίληψη και ένα άλλο πρότυπο για την ανάπτυξη, που πρέπει να είναι βιώσιμη και να καρπώνεται από όλους και όλες, με δικαιοσύνη», προσέθεσε.

Ολόκληρο το μήνυμα του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ακόλουθο σύνδεσμο: