Ακόμη ένα επεισόδιο επίθεσης του Βασίλη Στίγκα στον Κυριάκο Βελόπουλο | |In Time News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Επικαιρότητα

Κόντρα Σπαρτιατών – Ελληνικής Λύσης: «Εθνικός γελωτοποιός ο Βελόπουλος»

Συνεχίζονται οι τριγμοί στην ακροδεξιά πολυκατοικία, με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών να καταγγέλλει ότι ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης «είναι απατεώνας» βάσει «αμετάκλητης καταδικαστικής απόφασης» καθώς «πουλάει επιστολές και μαντζούνια». Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του «προσωρινού βουλευτή» Βασίλη Στίγκα, προανήγγειλε το κόμμα του κ. Βελόπουλου
Protagon Team

Μαίνεται η σφοδρή αντιπαράθεση στα δεξιά και ακροδεξιά έδρανα της Βουλής, με φόντο τη ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, να επιτίθεται εκ νέου στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, την Πέμπτη, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «εθνικός γελωτοποιός» και «απατεώνας».

Μετά την ολοκλήρωση ομιλίας του Κυριάκου Βελόπουλου στην Ολομέλεια, συγκεκριμένα, ο Βασίλης Στίγκας σχολίασε ότι «πήραμε μια μικρή γεύση από τον εθνικό μας γελωτοποιό». «Δεν έχει τη στοιχειώδη μόρφωση και ευγένεια να συνομιλήσει με έναν άνθρωπο. Εγώ κυρίες και κύριοι είμαι περήφανος γιατί από 13 ετών έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές, αυτό που δεν έχω κάνει, είναι απατεώνας όπως είναι ο Βελόπουλος με δικαστικές και αμετάκλητες αποφάσεις», πρόσθεσε.

Το γάντι σήκωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Παύλος Σαράκης, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο των Σπαρτιατών πως «δοσοδομεί, λοιδορεί και συκοφαντεί τον Κυριάκο Βελόπουλο με ανυπόστατους ισχυρισμούς». Τον χαρακτήρισε πειρατή ενός κόμματος που τον αποδοκιμάζουν οι βουλευτές του και τον καταμηνύουν ενώ όπως είπε, οι ψηφοφόροι του τον θεωρούν προδότη. «Τον έκαναν πολιτικό αρχηγό, δεν το είχε ονειρευτεί ούτε στα τρελά του όνειρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, συμπληρώνοντας ότι «ο κ. Βελόπουλος απαξιεί να απαντήσει» ο ίδιος.

Τον λόγο πήρε ξανά ο κ. Στίγκας, λέγοντας ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος ψήφισε τα μνημόνια, προκαλώντας εκ νέου την οργή των βουλευτών τα έδρανα της Ελληνικής Λύσης. «Είσαι ψεύτης, είσαι ψεύτης και συκοφάντης», φώναζαν χαρακτηριστικά οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, όπως μετέδωσε το skai.gr.

«Δεν πρόκειται να ανακαλέσω τίποτα. Είναι απατεώνας, κοροϊδεύει. Υπάρχει καταδικαστική αμετάκλητη απόφαση. Πουλάει ό,τι θέλει, επιστολές, μαντζούνια. Εχει φάει πολλά πρόστιμα. Εχει πληρώσει τίποτα από αυτά; Εγώ απατεώνας ποτέ δεν ήμουνα. Εμείς έχουμε ήθος και ευπρέπεια. Μας βρίζουν τα τρολ μέσα από το κανάλι του κ. Βελόπουλου, που πληρώνει ανθρώπους να το κάνουν αυτό», είπε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών.

Ακολούθησε ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης, η οποία αποκαλεί «προσωρινό βουλευτή» τον πρόεδρο των Σπαρτιατών, και προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη:

«Κατόπιν της επαναλαμβανόμενης χυδαίας, συκοφαντικής και δυσφημιστικής παρουσίας του “προσωρινού βουλευτή” Βασίλη Στίγκα εις βάρος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, επειδή είχε προειδοποιηθεί πολλάκις, είναι μονόδρομος πλέον να “καθίσει στο σκαμνί” του κατηγορουμένου, σε ποινικά και αστικά δικαστήρια. Αυτό ισχύει και για όσους αναπαράξουν τις συκοφαντικές αθλιότητες του “προσωρινού βουλευτή” Στίγκα».

Οι αρχηγοί των δύο κομμάτων έχουν ανταλλάξει χαρακτηρισμούς και κατά το παρελθόν, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να αναφέρεται σε μέλη της ΚΟ των Σπαρτιατών ως «μαφιόζους» και «ναζί» και τον κ. Στίγκα να καταγγέλλει «προσωπικές επιθέσεις» από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.