324
| In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολάκης: «Με το άγριο» μπορεί να σημαίνει «φυλακή μέχρι να σβήσει ο ήλιος»

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2023, 20:13
|In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολάκης: «Με το άγριο» μπορεί να σημαίνει «φυλακή μέχρι να σβήσει ο ήλιος»

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2023, 20:13

Συνέχεια στην πολιτική αντιπαράθεση που ξέσπασε μετά την αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη ότι «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο» έδωσαν ο Αδωνις Γεωγιάδης και ο Παύλος Πολάκης μέσω αναρτήσεών τους.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλησε να διευκρινίσει την Κυριακή ότι:

«Με το “καλό” σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα επιστρέψουν οικειοθελώς στο Δημόσιο τα κλεμμένα, θα πάνε φυλακή με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου. Με το “άγριο” σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα παρεμποδίσουν την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης και την κάθαρση, θα μπουν (και θα μείνουν στη) φυλακή μέχρι να… σβήσει ο ήλιος!».

Απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη, δεδομένου ότι έχει «δικαιολογημένες ανησυχίες», όπως έγραψε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε μάλιστα τον υπουργό Ανάπτυξης: «Θα έχεις τ’ άντερα να υπερψηφίσεις αυτή τη θεσμική αλλαγή;».

Της ανάρτησης του κ. Πολάκη είχε προηγηθεί το παρακάτω tweet του κ. Γεωργιάδη:

Είχε προηγηθεί, επίσης, η έντονη αντίδραση της ΝΔ για την επίμαχη φράση του κ. Σπίρτζη.

«Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: στο ίδιο πάνελ με τον κ. Σπίρτζη καθόταν και ο κ. Πολάκης) και αναλύοντας τις θέσεις του αρχηγού του, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είπε στους συγκεντρωμένους: “Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο”. Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το ξέρουμε από την “πρώτη φορά”», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο σχόλιό της η Πειραιώς.

Σε συνέχεια των παραπάνω, ο Αδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε ένα νέο tweet τη Δευτέρα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ παρέθεσε την παραπάνω ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και σχολίασε:

«Εδώ μία “ψύχραιμη” φωνή από την αντιπολίτευση εξηγεί πώς αν κερδίσουν τις εκλογές, θα χρησιμοποιήσουν την Δικαιοσύνη για να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους… και μετά αναρωτιέστε πώς έστησαν την σκευωρία Novartis».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...