Συγγενείς του Μπάμπη έμαθαν ότι βρέθηκε η σορός του 31χρονου ενώ βρίσκονταν στα δικαστήρια του Μεσολογγίου | IntimeNews
Επικαιρότητα

Bρέθηκε η σορός του αγνοούμενου Μπάμπη από το Μεσολόγγι

Σε βάλτο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου. Φαινεται να επιβεβαιώνεται ότι ανήκει στον Μπάμπη Κούτσικο
Protagon Team

Την ώρα που ο 50χρονος συλληφθείς για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 31 ετών αγνοούμενου εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες, Μπάμπη Κούτσικου, βρισκόταν στα δικαστήρια Μεσολογγίου για την απολογία του, στους συγγενείς του αγνοούμενου έφθανε η είδηση ότι εντοπίστηκε η σορός του σε βαλτώδη περιοχή, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός προς το παρόν είναι αταυτοποίητη, ωστόσο με βάση τα ρούχα που έχουν εντοπιστεί, ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη, που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου. Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής, η συνδρομή του οποίου καθίσταται απαραίτητη σ’ αυτή τη φάση των ερευνών, με πληροφορίες να αναφέρουν πως επιβεβαίωσε τα παραπάνω ευρήματα.

Το σημείο των ερευνών για τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη, στο Μεσολόγγι

Nωρίτερα, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο 50χρονος κρεοπώλης μεταφέρθηκε από το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου, όπου κρατείται από την περασμένη Πέμπτη, στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου.

Η απολογία του άρχισε το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια στο πλευρό της οικογένειας του Μπάμπη, καλώντας για πολλοστή φορά τον κατηγορούμενο να πει πού βρίσκεται ο Μπάμπης.

Λίγο μετά τις 16.00 ήρθε η είδηση (δείτε το βίντεο κάτω από το Mega) ότι  στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου βρέθηκε σορός άνδρα που εκτιμάται ότι ανήκει στον Μπάμπη Κούτσικο.