Θάνος Πλεύρης εναντίον Κώστα Πλεύρη | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/SOOC/CreativeProtagon
Επικαιρότητα

Πλεύρης εναντίον Πλεύρη: Η απάντηση του Θάνου Πλεύρη στον πατέρα του για τη δίκη της ΧΑ

«Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δίκη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν», υπογράμμισε σε ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας σε όσα υποστήριξε ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνος Πλεύρης
Protagon Team

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, συνήγορος του καταδικασθέντος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννη Λαγού, μπορεί να μίλησε για υπόνοιες επηρεασμού του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής και για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας, η απάντηση ωστόσο για το αίτημα (επιλεκτικής) εξαίρεσης μελών του δικαστηρίου, ήρθε από τον ίδιο του τον γιο, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη.

«Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης σε δικαστές, που εφάρμοσαν τον νόμο και απέδωσαν δικαιοσύνη, μετά την εκδοση της απόφασης, γίνεται προσχηματικά και εκθέτει όποιον την υποβάλλει. Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δικη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν».

Αυτό υπογράμμισε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Πλεύρης, απαντώντας σε όσα υποστήριξε κατά την αγόρευσή του (εδώ) ο πατέρας του.