174
Το ροκ συγκρότημα Τα 4 Επίπεδα της Υπαρξης, με το οποίο ασχολείται το ντοκιμαντέρ της Ηλιάνας Δανέζη | Laika Productions

ΠΙΟΠ: Προβολή του ντοκιμαντέρ «Τα 4 Επίπεδα της Υπαρξης»

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2023, 18:43
Το ροκ συγκρότημα Τα 4 Επίπεδα της Υπαρξης, με το οποίο ασχολείται το ντοκιμαντέρ της Ηλιάνας Δανέζη
|Laika Productions

ΠΙΟΠ: Προβολή του ντοκιμαντέρ «Τα 4 Επίπεδα της Υπαρξης»

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2023, 18:43

Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο του μηνιαίου κύκλου προβολών «Το ελληνικό ντοκιμαντέρ συναντά το κοινό του», παρουσιάζει τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου (ώρα 18:30) το βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Ηλιάνας Δανέζη «Τα 4 Επίπεδα της Υπαρξης» (Ελλάδα, 2019, διάρκεια: 74’), στο κτίριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τη σκηνοθέτρια.

Πρόκειται για την ιστορία ενός ελληνικού ροκ γκρουπ των 70s με το όνομα Τα 4 Επίπεδα της Υπαρξης, που, αν και έβγαλε έναν μόνο δίσκο, κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στα βραβεία Γκράμι μετά από δεκαετίες, όταν ο Jay Z ενσωμάτωσε τμήμα του κομματιού «Κάποια Μέρα στην Αθήνα» στο τραγούδι «Run Τhis Town», που βραβεύθηκε ως το καλύτερο χιπ-χοπ τραγούδι εκείνης της χρονιάς (2010). Δείτε το trailer που ακολουθεί.

Η ταινία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2019, όπου κέρδισε το βραβείο της Πανελλήνιας Ενωσης Κριτικών Κινηματογράφου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ στο τηλ. 210 3418.051, Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00-17:00).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...