Ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς σε φωτογραφία από τις δηλώσεις του το βράδυ της εκλογής Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος | INTIMEnews
Επικαιρότητα

Πέτρος Παππάς: Δεν άκουσα τον Πολάκη να βρίζει τους διαφωνούντες…

«Οποιος δεν μπορεί, δεν ακολουθεί, θέτει τον εαυτό του εκτός. Οταν κάποιος λέει ότι αμφισβητεί τον πρόεδρο, πώς αντέχει να είναι στο ίδιο κόμμα;», έριξε το γάντι στους αμφισβητίες της νέας ηγεσίας Κασσελάκη ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ
Protagon Team

Δεν έχω ακούσει κάποια υβριστική δήλωση Πολάκη για τους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έχει δικαίωμα στην άποψή του, ακούστηκε να λέει στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, την Τρίτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς (από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλευρό του νεοεκλεγέντος προέδρου Στέφανου Κασσελάκη). Και όταν του θύμισαν τις σχεδόν αυτόματες απαντήσεις του βουλευτή Χανίων –ορισμένες σε ιδιαίτερα δηκτικό, αν όχι ιταμό ύφος– σε Τζουμάκα, Σκουρλέτη, Φίλη, Κούλογλου, Τσακαλώτο και Δρίτσα, μίλησε για… «θεσμική αντιμετώπιση των πραγμάτων» από τον κ. Πολάκη!

Ειδικά για την τελευταία πολάκεια ανάρτηση κατά του πρώην βουλευτή και υπουργού Θοδωρή Δρίτσα (εδώ), ο κ. Παππάς την ερμήνευσε ως «έκφραση μιας απογοήτευσης», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, απορρίπτοντας πάντως ότι ο κ Πολάκης έχει αναλάβει ρόλο «εκτελεστή» στο Facebook κάθε φορά που κάποιος σύντροφος στην Κουμουνδούρου τολμά να επικρίνει ή/και να αμφισβητήσει τη νέα ηγεσία.

Ο Παύλος Πολάκης «έχει δικαίωμα στην άποψή του», επέμεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς αν ο κατά δήλωση Τσίπρα, αψύς Σφακιανός βρίσκεται στη θέση που του ανατέθηκε, για να βγαίνει να λέει αυτά που δεν μπορεί να πει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στους αμφισβητίες του.

Σε κάθε περίπτωση, θέλησε να σημειώσει ο κ. Παππάς, «αυτό που δεν έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτή η εσωτερική διαμάχη, δεν ενδιαφέρει τους πολίτες και δεν μας πάει παρακάτω. Αυτό που θα μας πάει παρακάτω είναι αυτό που κάνουμε τις τελευταίες ημέρες να ασκούμε αντιπολίτευση».

Οσο για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πέτρος Παππάς τόνισε ότι «η πορεία είναι δεδομένη» και έριξε το γάντι με τη σειρά του και αυτός στους διαφωνούντες λέγοντας:

«Αν κάποιος δεν θέλει να προχωρήσει μπροστά, είναι επιλογή του. Οταν κάποιος λέει ότι αμφισβητεί τον πρόεδρο, πώς αντέχει να είναι στο ίδιο κόμμα; Δεν αντέχει στη λογική αυτό. Ο κόσμος έχει κουραστεί, δεν αντέχει την αυτοαναφορικότητα ορισμένων στον ΣΥΡΙΖΑ».

Οπως υπογράμμισε ο βουλευτής Κιλκίς, «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει ενωμένος στη βάση και ελπίζω και σε επίπεδο στελεχών. Αν κάποιος δεν μπορεί, δεν ακολουθεί, θέτει τον εαυτό του εκτός φαντάζομαι. Πιστεύω ότι θα είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις που τίθενται εκ των πραγμάτων στο περιθώριο. Θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία θα καταλάβει ότι είναι προς όφελος του ΣΥΡΙΖΑ η ενότητα».

«Αν αποφασίσουμε η πλειοψηφία ότι δεν υπάρχει χώρος για παραφωνίες, αλλά αυτό για το οποίο μας έχει τάξει ο λαός, για μια δομική αντιπολίτευση, νομίζω ότι έτσι θα προχωρήσουμε, είμαι αισιόδοξος, η ζωή θα δώσει τη λύση», κατέληξε ο κ. Παππάς.