Φιλιππίδης - Λιγνάδης στην κοινή τους μεταγωγή στα δικαστήρια | SOOC
Επικαιρότητα

Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης πλάι – πλάι στα δικαστήρια

Από την κεντρική είσοδο του δικαστικού μεγάρου η είσοδος του κατηγορούμενου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες ηθοποιού, σε κοινή μεταγωγή με τον επίσης κατηγορούμενο για βιασμούς συνάδελφό του
Protagon Team

Από την κεντρική είσοδο του δικαστικού μεγάρου και μαζί με τον έτερο κατηγορούμενο για βιασμούς συνάδελφό του, Δημήτρη Λιγνάδη, έφθασε λίγο πριν τις 9 το πρωί ο Πέτρος Φιλιππίδης (αμφότεροι συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την επανέναρξη της δίκης του  για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού γυναικών συναδέλφων του.

 

Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή κεκλεισμένων των θυρών, με την κατάθεση της πρώτης από τις τρεις ηθοποιούς που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για βαριές πράξεις σεξουαλικής βίας.

Τουλάχιστον η εικόνα του κατηγορουμένου κατά την προσέλευσή του στο δικαστήριο δεν μαρτυρούσε με κανέναν τρόπο το εύθραυστο της υγείας του που περιέγραφε τις προηγούμενες ημέρες ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Παρούσα στο δικαστήριο και σήμερα η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Κεκλεισμένων των θυρών αναμένεται να καταθέσει και η δεύτερη εκ των τριών γυναικών που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ με δημόσια διαδικασία θα δώσει την κατάθεση της η τρίτη καταγγέλλουσα.