Στη δημοσιότητα, ενδεχομένως και τις επόμενες ημέρες, η λίστα Πέτσα, δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος | INTIMEnews
Επικαιρότητα

Πελώνη: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις Παππά – «Κεντρικό μαγαζί η κυβέρνηση;»

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, αναδίδεται πλέον «έντονη οσμή παρακράτους, παράκεντρου και παραμάγαζου»
Protagon Team

Για μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα από τη στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων, ανάμεσά τους και η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, προκειμένου να πληγεί ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, έκανε λόγο η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, κληθείσα να σχολιάσει τις αποκαλύψεις Μιωνή στην Προανακριτική (εδώ) για το θέμα Παπαγγελόπουλου.

«Προσωπικά θεωρώ μεγάλο σοκ, όχι μόνο την ύπαρξη παραδικαστικού που είχε οικονομικές δοσοληψίες, όχι μόνο τη διακίνηση ποινικών δικογραφιών στα υπουργικά γραφεία και τις δοσοληψίες με εισαγγελείς, αλλά θεωρώ μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα ότι στοχοποιούνταν αθώοι άνθρωποι και ότι υπήρχε πολιτική στόχευση να πληγεί η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να πληγεί ο ίδιος», σημείωσε η κυρία Πελώνη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον «ΘΕΜΑ FM».

Οπως έκανε και τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπροσωπος Στέλιος Πέτσας (εδώ), η Αριστοτελία Πελώνη κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να δώσει απαντήσεις:

«Θα πρέπει να τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας γιατί ο κ. Παππάς ήταν στενός του συνεργάτης, ήταν κεντρικό πρόσωπο της διακύβερνησης ΣΥΡΙΖΑ και προκύπτει αβίαστα το ερώτημα», ανέφερε για να προσθέσει:

«Ποιο είναι το κεντρικό μαγαζί; Για τι μαγαζιά μιλάμε; Ηταν κεντρικό μαγαζί η κυβέρνηση; Αυτά είναι ερωτήματα που πρεπει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας αν γνώριζε».

Συμφωνα με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, οι εμπλεκόμενοι από τις αποκαλύψεις «θα πάνε με την κανονική Δικαιοσύνη ώστε να αποφανθεί και ως προς ηχητικό, το οποίο δεν διέψευσε ο κ. Παππάς».

Απαντώντας εξάλλου στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η λίστα των ΜΜΕ που έλαβαν χρήματα για την καμπάνια του κορονοϊού, δήλωσε ότι δεν θα καθυστερήσει πολύ η δημοσιοποίησή της.

«Μιλάμε για 1.232 Μέσα, σε όλη την Ελλάδα. Ολοκληρώνεται ο έλεγχος γιατί υπάρχουν Μέσα που ακόμα δεν έχουν λάβει τα ποσά. Ενδεχομένως και τις επόμενες ημέρες να δοθεί στη δημοσιότητα», διευκρίνισε.