173
Οι αγώνες γίνονταν στο κέντρο της Πάτρας | thebest.gr

Ατύχημα σε αγώνα καρτ στην Πάτρα – Διασωληνωμένος 6χρονος θεατής

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2021, 16:16
Οι αγώνες γίνονταν στο κέντρο της Πάτρας
|thebest.gr

Ατύχημα σε αγώνα καρτ στην Πάτρα – Διασωληνωμένος 6χρονος θεατής

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2021, 16:16

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένα αγόρι έξι ετών, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Κυριακής ενώ παρακολουθούσε αγώνες καρτ στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ανήλικος υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θα παραμείνει για τουλάχιστον 24 ώρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο εξάχρονος παρακολουθούσε τους αγώνες πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου.

Κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που συμμετείχε στους αγώνες χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο οδηγός του καρτ τραυματίστηκε και αυτός από τη σύγκρουση.

Ο εξάχρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, όπου εκεί οι γιατροί το διασωλήνωσαν και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον τραυματισμό του ανήλικου. Οι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων έχουν οδηγηθεί στο Β΄αστυνομικό τμήμα της Πάτρας ενώ έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό ο εισαγγελέας υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...