Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος | Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Επικαιρότητα

Παπαχριστόπουλος: «Τιμή μου να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε εκ νέου ότι θα παραδώσει την έδρα του εντός των ημερών και ότι το διαζύγιό του με το κόμμα με το οποίο εξελέγη είναι οριστικό
Protagon Team

Επιμένει σε παλιότερη δήλωσή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος ότι θα παραιτηθεί και θα παραδώσει την έδρα του, ενώ επιβεβαίωσε ότι η ρήξη με τους ΑΝΕΛ είναι πλέον οριστική.

Σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ τη Δευτέρα, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι θα παραδώσει την έδρα «σε 4-5 ημέρες» και επανέλαβε ότι δεν ήθελε να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι με την αποχώρησή του η ΚΟ των ΑΝΕΚ θα  διαλυθεί βάσει του Κανονισμού της Βουλής γιατί θα μείνει με πέντε μέλη, εκ των οποίων ένα, ο Αριστείδης Φωκάς, έχει εκλεγεί με άλλο κόμμα, την Ενωση Κεντρώων.

Προσέθεσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση και ότι είναι οριστικό το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ. Είπε μάλιστα ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ακόμη ότι δεν υπάρχουν σκιές στο δικό του όνομα και ότι δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα.

Μίλησε με θερμά λόγια για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ως παγκόσμιου βεληνεκούς πρόσωπο που το έδειξε με την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος σημείωσε ακόμη ότι έχει δεχτεί απίστευτα απειλητικά μηνύματα και ότι δεν ζήτησε, δεν έχει, ούτε πρόκειται να ζητήσει από την αστυνομία να τον προστατεύει.