Μικρές ιστορίες και περίεργες συμπτώσεις πίσω από την κατάρρευση ενός κολοσσού | Facebook
Επικαιρότητα

Οταν ο γαμπρός Τόμας Κουκ είδε τo «κανόνι» της Τhomas Cook να καταστρέφει τον γάμο του στη Ρόδο

Πώς τα... απόνερα από το «κανόνι» του ταξιωτικού οργανισμού παρέσυραν τον γάμο ενός Βρετανού, που τυγχάνει να έχει το ίδιο όνομα με τον χρεοκοπημένο τουριστικό κολοσσό
Protagon Team

Επί δύο χρόνια ο Τόμας Κουκ και η εκλεκτή της καρδιάς του σχεδίαζαν τον γάμο τους στη Ρόδο και όταν έφθασε στιγμή, ήρθε το «κανόνι» της ομώνυμης εταιρείας να τα διαλύσει όλα!

Ο 29χρονος Τόμας Κουκ και η 27χρονη Αμελι Μπιντς έφθασαν στη Ρόδο πριν από πέντε ημέρες και επρόκειτο να παντρευτούν στο ξενοδοχείο Lindos Princess στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η χρεοκοπία της Thomas Cook, όμως, άφησε το ζευγάρι από το Χάκνεϊλ (κοντά στο Νότιγχαμ) χωρίς καλεσμένους αλλά και κουμπάρο, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένο να φθάσουν στο νησί των Ιπποτών μέσα στις επόμενες ημέρες.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, κινδυνεύουν να χάσουν και όλα τα χρήματα του γαμήλιου πακέτου (περίπου 10.000 στερλίνες) που έκλεισαν με το τουριστικό γραφείο της Thomas Cook και περιελάμβανε σχεδόν τα πάντα: από την γαμήλια τελετή μέχρι τον στολισμό και το πάρτι που θα ακολουθούσε.

 «Η Thomas Cook μάς υποσχέθηκε μία σούπερ-έκπληξη για τον γάμο μας, λόγω ακριβώς της συνωνυμίας, αλλά αυτό σίγουρα δεν ήταν η έκπληξη που περιμέναμε», δήλωσε ο γαμπρός χωρίς να μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του:

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Εχουμε πάνω από 30 καλεσμένους, συγγενείς και φίλους που ήταν να έρθουν στο γάμο και πάνω από τους μισούς έχουν μείνει, κολλημένοι, πίσω. Μέχρι και κουμπάρος μας είναι ακόμη στην Αγγλία και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει».

«Είναι απίστευτο. Κανείς δεν περίμενε να πάθει κάτι τέτοιο μία τόσο μεγάλη εταιρεία», τόνισε, «γι’ αυτό άλλωστε και κλείσαμε με αυτούς. Και τώρα θα μας στοιχίσει περισσότερα».

Το ζευγάρι και κάποιοι στενοί συγγενείς που βρίσκονται ήδη στη Ρόδο επρόκειτο να επιστρέψουν στην Αγγλία στις 3 Οκτωβρίου. Τώρα όμως ενδέχεται να τους ειδοποιήσουν να πάνε στο αεροδρόμιο (για την πτήση της επιστροφής) ανά πάσα στιγμή.