Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας (φωτ. αρχείου) | Dimitris Kapantais / SOOC
Επικαιρότητα

Ομοφοβική επίθεση Στίγκα στη Βουλή – «Σιγά μη φοβηθώ», η απάντηση Πατέλη

Ομοφοβικά σχόλια κατά του επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της προεδρεύουσας Ολγας Γεροβασίλη
Protagon Team

Ομοφοβική επίθεση κατά του επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της προεδρεύουσας Ολγας Γεροβασίλη.

«Βγήκε μέχρι και ο, “ο” ή “η” δεν ξέρω, Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει το επίδομα ανεργίας σερβιτόρου και καμαριέρας όλων όσων δουλεύουν στο τουρισμό για φραγκοδίφραγκα» ανέφερε ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος, με την κυρία Γεροβασίλη να αντιδρά και να τον καλεί να ανακαλέσει την επίμαχη αναφορά.

Η συνομιλία μεταξύ του Βασίλη Στίγκα και της Ολγας Γεροβασίλη είχε ως εξής:

Ολγα Γεροβασίλη: Κύριε πρόεδρε συγγνώμη ένα λεπτό, χρησιμοποιήσατε 3 άρθρα. Θα ήθελα να το ανακαλέσετε, αλλιώς θα σβηστεί από τα πρακτικά.

Βασίλης Στίγκας: Εχω μπερδευτεί, συγγνώμη κυρία πρόεδρε, όπως θέλετε γράφτε το, δεν με πειράζει. Είμαστε ΟΚ;

Ολγα Γεροβασίλη: Θα σβηστεί από τα πρακτικά.

Βασίλης Στίγκας: Να συνεχίσω;

Ολγα Γεροβασίλη: Βεβαίως.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Αλέξης Πατέλης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X μία εικόνα με το σύνθημα «Σιγά μη φοβηθώ».