| INTIMEnews
Επικαιρότητα

Οικονόμου: Ο Τσίπρας σήμερα αποφάσισε να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη

«O κυβερνητικός εκπρόσωπος μάς έχει κουράσει και μας έχει ζαλίσει τόσες φορές που έχει αλλάξει το αφήγημα. Ελεγε ότι είναι παραμυθάδες όσοι έλεγαν για τις παρακολουθήσεις», είχε δηλώσει νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενος ότι ο Πρωθυπουργός, όπως και οι βουλευτές της ΝΔ, είναι συνένοχοι σε δημοκρατική εκτροπή
Protagon Team

«Ο Τσίπρας δικαστής», θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για όσα είπε το πρωί της Δευτέρας στη συνέντευξή του στο Open, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας  (εδώ) διμέτωπη επίθεση σε κυβέρνηση και Δικαιοσύνη.

«Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Τσίπρα συνεχίζονται. Σήμερα αποφάσισε να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη και να κάνει μόνος του τη διερεύνηση της υπόθεσης με τα παράνομα λογισμικά και τη λειτουργία της ΕΥΠ. Οσο και αν υποκρίνεται ότι ο ίδιος δεν το έχει αντιληφθεί, οι πολίτες γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση ανέλαβε από την πρώτη στιγμή τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, σε όλα τα επίπεδα, και με την αμέριστη συνδρομή της δικαστικής έρευνας, ώστε να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης αυτής. Τόσο σε ό,τι αφορά τις πραγματικές διαστάσεις όσο και στην πτυχή της μυθιστορηματικής εργαλειοποίησής της», παρατήρησε ο κ. Οικονόμου και επιστρέφοντας τα «πυρά» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε:

«Θα συμφωνήσουμε όμως σε κάτι: ότι οι Ελληνες ξέρουν πώς ζούσαν και πώς ζουν. Θυμούνται τη βαριά φορολογία που επέβαλε στη μεσαία τάξη για να καλύψει το κόστος των άφρονων επιλογών του, τις κλειστές τράπεζες, τη βάρβαρη περικοπή των συντάξεων, το νόμο Κατρούγκαλου, τον ΕΝΦΙΑ και την έκτακτη εισφορά που δεν κατήργησε, τα βοσκοτόπια, το ξέφραγο αμπέλι στα σύνορα, την ανομία και την απραξία στο Μεταναστευτικό. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, η πολιτική και ιστορική μνήμη του λαού μας είναι υψηλή».