Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο briefing της Τρίτης | INTIMEnews
Επικαιρότητα

Οικονόμου: Από τον κ. Τσίπρα μόνο δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός

«Καμία πρόταση, καμία θέση. Ούτε μέχρι σήμερα, ούτε και σήμερα», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Protagon Team

Αμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στα νέα πυρά που εξαπέλυσε (εδώ) ο Αλεξης Τσίπρας στην κυβέρνηση, καταλογίζοντάς του δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμό.

«Ο κ. Τσίπρας, όταν δεν πετροβολεί, είτε αναφέρεται σε πράγματα που έχουν γίνει μήνες τώρα είτε επιδίδεται σε ένα μπαράζ μετρολογίας, με αντιφατικές, αποσπασματικές και ανεφάρμοστες, στη δεδομένη πραγματικότητα, ιδέες. Παρόλα αυτά σήμερα θέλουμε να ρωτήσουμε με απόλυτη σαφήνεια: Σε ποια δήλωσή του από την περασμένη Τετάρτη πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα σχετικά με την υπερμετάδοση της Ομικρον, κυρίως σε νέους ανθρώπους, σε χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα; Μέτρα που η κυβέρνηση ανακοίνωσε και είναι έτοιμη όποια στιγμή κριθεί σκόπιμο να εφαρμόσει και νωρίτερα προτάσσοντας τη δημόσια υγεία. Καμία πρόταση, καμία θέση. Ούτε μέχρι σήμερα, ούτε και σήμερα. Δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την ανάρτηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε τη κάτω).