164
Ας αφήσουμε την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και τις αρμόδιες Αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας, τονίζεται στο δελτίο Τύπου των διορισθέντων από την οικογένεια, συνηγόρων | SOOC

Οικογένεια Γιώργου Καραϊβάζ: Δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας – να μη γράφονται «σενάρια»

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2021, 12:02
Ας αφήσουμε την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και τις αρμόδιες Αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας, τονίζεται στο δελτίο Τύπου των διορισθέντων από την οικογένεια, συνηγόρων
|SOOC

Οικογένεια Γιώργου Καραϊβάζ: Δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας – να μη γράφονται «σενάρια»

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2021, 12:02

Εκκληση να μη δίνεται βάση στα σενάρια που ακούγονται και γράφονται για τη δολοφονία του Γιώρου Καραϊβάζ, απευθύνει προς πάσα κατεύθυνση η οικογένεια του εκτελεσθέντος στον Αλιμο δημοσιογράφου, μέσω ανακοίνωσης των συνηγόρων που διόρισε για την υπόθεση.

Με δελτίο Τύπου του εξέδωσαν, τα δικηγορικά γραφεία Απόστολου Λύτρα και Παναγιώτη Κάσση γνωστοποίησαν ότι έλαβαν εντολή από την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Το δελτίο Τύπου έχει αναλυτικά ως εξής:

«Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του.

Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται “σενάρια” για το τι έχει συμβεί. Ας αφήσουμε την ΥΔΕΖΙ (Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας) και τις αρμόδιες Αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...