Στιγμιότυπο από το debate των υποψηφίων | .
Επικαιρότητα

Οι προτάσεις του Γιάννη Σγουρού για το αύριο της Αττικής

Σχετικά με τα θέματα των συνεργασιών, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής τόνισε ότι εφόσον εκλεγεί πρώτος θα καλέσει όλους τους ανθυποψηφίους του σε προγραμματικές συμφωνίες
Protagon Team

Μέρος των προτάσεών του για το αύριο της Αττικής και ειδικότερα για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων, όπως είναι η αντιπλημμυρική προστασία και η διαχείριση των στερεών αποβλήτων, κατέθεσε ο Γιάννης Σγουρός στο debate που πραγματοποιήθηκε στον «Ιανό» ανάμεσα στους υποψήφιους περιφερειάρχες Αττικής.

Ο Γιάννης Σγουρός υπήρξε ο μόνος που αναφέρθηκε στο μέλλον με συγκεκριμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις, σε αντίθεση με τους ανθυποψηφίους του. Όπως επισημαίνει, ο μεν κ. Πατούλης ελλείψει της γνώσης του θεσμού περιορίστηκε για ακόμη μία φορά σε ευχές και γενικότητες, η δε κυρία Δούρου έμεινε κολλημένη στην παρελθοντολογία.

Ο υποψήφιος με την «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» μεταξύ άλλων:

Σχετικά με τα θέματα των συνεργασιών, ο Γιάννης Σγουρός τόνισε ότι εφόσον οι πολίτες αναδείξουν πρώτη την παράταξή του θα καλέσει όλους τους ανθυποψηφίους του σε προγραμματικές συμφωνίες, καθώς ελλοχεύει με τον «Κλεισθένη» ο κίνδυνος της ακυβερνησίας.