202
Ο Κώστας Τσάνας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ | ΟΠΑΠ

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ εφοδιάζουν 18.000 παιδιά με σύγχρονο εξοπλισμό για ασφαλείς προπονήσεις

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2021, 17:13
Ο Κώστας Τσάνας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ
|ΟΠΑΠ

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ εφοδιάζουν 18.000 παιδιά με σύγχρονο εξοπλισμό για ασφαλείς προπονήσεις

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2021, 17:13

Με σύγχρονο εξοπλισμό για ασφαλείς προπονήσεις εφοδιάστηκαν τα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου και μπάσκετ, που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Οι 178 ακαδημίες του προγράμματος παρέλαβαν ειδικούς κώνους, εμπόδια, σετ σημαδιών προπόνησης, όργανα για ντρίπλες και άλλα αθλητικά αξεσουάρ, ώστε τα παιδιά να έχουν επαρκή εξοπλισμό και να προπονούνται με ασφάλεια, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Δίπλα στους μικρούς αθλητές βρίσκονται ο Κώστας Τσάνας, Υπεύθυνος της προπονητικής ομάδα ποδοσφαίρου των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, υπεύθυνος της προπονητικής ομάδας μπάσκετ του προγράμματος. Οι δύο διακεκριμένοι προπονητές δίνουν κατευθύνσεις στα παιδιά για να βελτιώσουν την τεχνική τους, καθώς και συμβουλές για να εξοικειωθούν με τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Διαδικτυακή εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας Sports Academies Online

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ υποστηρίζουν συνολικά 18.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα, παρέχοντάς τους αθλητικό εξοπλισμό, προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Τα μέλη των 50 μπασκετικών και 128 ποδοσφαιρικών ακαδημιών, που  συμμετέχουν στο πρόγραμμα, έχουν  πρόσβαση και σε ειδικό επιστημονικό υλικό για θέματα διατροφής και ψυχολογίας, μέσω της online πλατφόρμας των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα Sports Academies Online ανανεώνεται συνεχώς με νέο περιεχόμενο, σε μεγάλο μέρος του οποίου έχει πρόσβαση και το ευρύ κοινό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...