Αυτή τη φορά ο Τζον Μπον Τζόβι δεν χρειάστηκε να τραγουδήσει. Τα λόγια του ήταν αρκετά για να αποτρέψουν την αυτοκτονία | EPA/NEIL HALL
Επικαιρότητα

Ο Τζον Μπον Τζόβι σώζει γυναίκα που ήθελε να αυτοκτονήσει

Ο διάσημος ροκ τραγουδιστής δέχθηκε τους επαίνους της αστυνομίας όταν έπεισε τη γυναίκα να κατέβει από την άκρη μιας πεζογέφυρας στο Νάσβιλ του Τενεσί
Protagon Team

Λένε ότι η μουσική σώζει ζωές, αλλά στην περίπτωση του Τζον Μπον Τζόβι, τα παρηγορητικά λόγια του αποδείχθηκαν πιο σωτήρια από τους στίχους των τραγουδιών του, όταν την Τρίτη κατάφερε να σώσει μια γυναίκα αποφασισμένη να δώσει τέλος στη ζωή της σε γέφυρα της πολιτεία του Τενεσί.

Σύμφωνα με το BBC, το αστυνομικό τμήμα του Νάσβιλ –της πρωτεύουσας της κάντρι μουσικής και του ροκ-εν-ρολ– κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον ηγέτη του συγκροτήματος Bon Jovi και την ομάδας του, την ώρα που μιλούσαν σε μια γυναίκα που βρισκόταν στην άκρη της πεζογέφυρας Σάιγκενθαλερ, πάνω από τον ποταμό Κάμπερλαντ.

Ο 62χρονος Μπον Τζόβι και άλλοι φαίνονται να μιλούν στη γυναίκα και να την πείθουν να κατέβει από τη γέφυρα – γεγονός που επιβεβαιώνει και η αστυνομία. «Πρέπει όλοι μας να βοηθούμε ο ένας τον άλλο για να είμαστε ασφαλείς», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας, Τζον Νρέικ.

Ο τραγουδιστής της διάσημης ροκ μπάντας από το Νιου Τζέρσεϊ βρισκόταν στο Νάσβιλ για τις ανάγκες γυρισμάτων ενός βίντεο κλιπ πάνω στη γέφυρα, σύμφωνα με πληροφορίες και πλάνα που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, μια γυναίκα ντυμένη στα μπλε φαίνεται να κρατιέται από το κιγκλίδωμα ενώ στέκεται στο περβάζι της πεζογέφυρας. Αρκετοί άνθρωποι την προσπερνούν, ενώ σε ένα σημείο λίγο πιο μακριά στη γέφυρα, η ομάδα του Μπον Τζόβι φαίνεται να στήνει τον εξοπλισμό της με τις κάμερες.

Ο τραγουδιστής φαίνεται να πηγαίνει προς το μέρος της γυναίκας μαζί με ένα μέλος του συνεργείου του, καθώς η ομάδα του στέκεται σε κοντινή απόσταση. Ακολούθως, ο τραγουδιστής χαιρετά τη γυναίκα και ακουμπά στο κάγκελο που βρίσκεται κοντά της, όπου συζητούν για λίγα λεπτά.

Μετά από περίπου ένα λεπτό, ο Μπον Τζόβι φέρνει προς το μέρος της και μια άλλη γυναίκα και μαζί τη βοηθούν να κατέβει από το πρεβάζι της γέφυρας και να την αφήνουν με ασφάλεια πάνω στον πεζόδρομο. Στο σημείο πλησιάζουν και άλλοι περαστικοί όταν η γυναίκα είναι πια ασφαλής, και ο τραγουδιστής της προσφέρει μια μεγάλη αγκαλιά.

Λίγα λεπτά αργότερα, τα πλάνα της αστυνομίας δείχνουν τον Μπον Τζόβι να φεύγει από τη γέφυρα μαζί της. Μαζί με το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το αστυνομικό τμήμα του Νάσβιλ ανέφερε: «Ενα μπράβο στον Τζον Μπον Τζόβι και την ομάδα του, που βοήθησαν μια γυναίκα στη γέφυρα πεζών Σάιγκενθαλερ το βράδυ της Τρίτης. Ο τραγουδιστής την έπεισε και τη βοήθησε να κατέβει από την προεξοχή του ποταμού Κάμπερλαντ και να βρεθεί ασφαλής».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπον Τζόβι έχει εκπαιδευθεί στην αντιμετώπιση περιστατικών με ανθρώπους που βρίσκονται σε κατάσταση προσωπικής κρίσης, μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης JBL Soul Foundation που έχει ιδρύσει και βοηθά φτωχούς, πεινασμένους και άστεγους ανθρώπους στις αμερικανικές μεγαλουπόλεις.