| George Vitsaras / SOOC
Επικαιρότητα

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Εφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Τόσκας

Για «υπασπιστές» του Στέφανου Κασσελάκη που «δίνουν διαταγές σε ανθρώπους με ιστορία αγώνων και θυσιών» και για μια ηγεσία που «δεν γνωρίζει τα προβλήματα και δεν εκφράζει τα λαϊκά στρώματα γιατί ποτέ δεν υπήρξε μέρος τους», έκανε λόγο ο πρώην υπουργός, στην ανακοίνωση αποχώρησής του από το κόμμα
Protagon Team

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο πρώην υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Νίκος Τόσκας, στη σκιά όσων συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Τόσκας, ο οποίος είχε διατελέσει αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη την τριετία 2015-2018, κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη και τους συν αυτώ ότι οδηγούν «την πολιτική του κόμματος σε κατεύθυνση πέρα από τις στοιχειώδεις αρχές της Αριστεράς» και «τις ανάγκες του λαού».

«Η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζει τα προβλήματα και δεν εκφράζει τα λαϊκά στρώματα γιατί ποτέ δεν υπήρξε μέρος τους», ανέφερε επίσης στο σημείωμά του, ενώ έκανε λόγο για «υπασπιστές» του κ. Κασσελάκη που «δίνουν διαταγές σε ανθρώπους με ιστορία αγώνων και θυσιών. Η έλλειψη σεβασμού είναι εμφανής», συμπλήρωσε.