Δραγασάκης - Πολάκης τις παλιές καλές μέρες στο κόμμα σε φωτογραφία από παλαιότερη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Τα χρόνια πέρασαν, ο πρόεδρος άλλαξε και ήρθαν οι αποχωρήσεις και οι ειρωνείες | INTIMEnews
Επικαιρότητα

Ο Πολάκης ειρωνεύεται και τον άλλοτε «σύντροφο» Δραγασάκη

«Μαύρη μέρα για την Τράπεζα της Ελλάδας σήμερα», έγραψε σε εξόχως απαξιωτικό ύφος ο βουλευτής Χανίων για τον «παλιό συνάδελφο» στην κυβέρνηση Τσίπρα, που έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ με «καρφιά» για τη ρότα Κασσελάκη
Protagon Team

Ενθαρρυμένος (ή ορθότερα αποθρασυμένος) από τις δηλώσεις λατρειας προς το πρόσωπο του από τους πιστούς ακολούθους του στα social media, στη σκιά της τελευταίας χυδαίας επίθεσής του με θύμα τη βουλευτή Μαρία Συρεγγέλα, ο «δεν παίρνω λέξη πίσω» Παύλος Πολάκης περιέλαβε την Πέμπτη τον άρτι αποχωρήσαντα από τον ΣΥΡΙΖΑ πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Τσίπρα (ναι της ίδιας στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας), Γιάννη Δραγασάκη.

Και ποιος ο «καταλληλότερος» τρόπος για τον Παύλο Πολάκη για να αναφερθεί στην αποχώρηση Δραγασάκη, από τον απαξιωτικό, μειωτικο λόγο και την ξέχειλη ειρωνεία;

«Μαύρη μέρα για την Τράπεζα της Ελλάδας σήμερα», έγραψε σε εξόχως ειρωνικό ύφος ο βουλευτής Χανίων για τον άλλοτε «σύντροφο» που έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ με «καρφιά» για τον προεδρο Κασσελάκη.

«Αριστερά σημαίνει η σύγκρουση με τα συμφέροντα και η υπεράσπιση των πολλών και των αδυνάτων με όλες μας τις δυνάμεις. Όπως ακριβώς δηλαδή κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο με τις προτάσεις Νόμου που έχει καταθέσει, για ακρίβεια και φορολογικό, όσο και γι’ αυτές που ετοιμάζει για τη Στέγαση και την στήριξη των Μικρομεσαίων», ήταν το «πρώτο πιάτο» της σχετικής ανάρτησης Πολάκη.

Και επισυνάπτοντας την απάντηση της Κουμουνδούρου (δηλ. του Στεφανου Κασσελάκη) στον Γιάννη Δραγασάκη, ο πάντα έτοιμος για τέτοιες αποστολές «αποκαθήλωσης», Παύλος Πολάκης, περνά «στο κυρίως», όπου μεταξύ άλλων, τονίζει με νοημα για τον πρώην αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομίας και Ανάτπυξης:

«Αριστερά σημαίνει σύγκρουση με τις πανίσχυρες εταιρείες ενέργειας. Σύγκρουση με όσους λειτουργούν ενάντια στο δημόσιο συμφέρον[….] και με τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας. Αριστερά σημαίνει να διατηρείς μια ξεκάθαρη και αυστηρή στάση απέναντι στην αισχροκέρδεια των Τραπεζών, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης των προθέσεων σου».