Ο Νίκος Παππάς στη συνέντευξή του στο podcast της Radcast | ΥοuΤube
Επικαιρότητα

Ο Νίκος Παππάς (ο καλαθοσφαιριστής) τώρα και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων;

Ο αθλητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι το σκέφτεται σοβαρά, κατόπιν παρότρυνσης μεταξύ άλλων της Λιάνας Κανέλλη και του Αλέξη Τσίπρα, δεδομένου όπως είπε, ότι ξέρει τις ανάγκες και τον παλμό της πρωτεύουσας
Protagon Team

Την πρόθεσή του να δοκιμάσει δυνάμεις, μετά τα παρκέ, στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, διεκδικώντας το μεγαλύτερο δήμο της χώρας, αυτόν της Αθήνας, γνωστοποίησε σε συνέντευξή του, ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς.

«Η αλήθεια είναι -είπε μιλώντας σε podcast (δείτε το βίντεο κάτω)- ότι αυτή η ιδέα έχει γεννηθεί εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου όταν πολλοί φίλοι, γνωστοί (ανάμεσά τους όπως ο ίδιος αποκάλυψε, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας) άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα».

«Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή χτύπησε και το τηλέφωνο μου, ύστερα από μια ενέργεια που είχε γίνει. Ηταν η Λιάνα Κανέλλη, η οποία με συνεχάρη και με ευχαρίστησε, παροτρύνοντας με και αυτή να ασχοληθώ με τα κοινά. Το ίδιο συνέβη και με ένα τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα», περιέγραψε αναφερόμενος στο τι τον ώθησε να εξετάσει την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Σιγά-σιγά άρχισε να καλλιεργείται πιο έντονα μέσα μου αυτή η ιδέα. Από την άλλη βέβαια, δεν ταυτίζομαι αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, άρα τα αυτοδιοικητικά έμοιαζαν για εμένα μονόδρομος. Πόσω μάλλον για έναν τόπο που έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί, ξέρω τις ανάγκες, ξέρω τον παλμό της. Ετσι, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας», ανακοίνωσε ο Νίκος Παππάς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων καταρχάς ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Εκτός πάλι και αν υπάρξει κάποιου είδους πρωθύστερη κομματική κάλυψη της υποψηφιότητας του…