O Μάικ Τάισον προσπαθεί εδώ και χρόνια να διατηρήσει ένα πιο ήρεμο προφίλ. Ενας συνεπιβάτης του όμως τον εξόργισε και ο Τάισον θυμήθηκε το παρελθόν του... | GettyImages
Επικαιρότητα

Ο Μάικ Τάισον γρονθοκόπησε «ενοχλητικό» συνεπιβάτη του σε αεροπλάνο

Ο ζωντανός θρύλος της πυγμαχίας ξέσπασε πάνω σε έναν θαυμαστή του που δεν σταματούσε να του μιλά κατά τη διάρκεια πτήσης. Το βίντεο που δημοσίευσε το TMZ δείχνει και το ματωμένο πρόσωπο του άνδρα που δέχτηκε την επίθεση
Protagon Team

Εχουν περάσει αρκετά χρόνια από την εποχή που ο Μάικ Τάισον αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο για όλους τους πυγμάχους που τον αντιμετώπιζαν με δέος στο ρινγκ.

Ο αμερικανός πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών διατηρεί πλέον μία αρκετά ήρεμη εικόνα έχοντας αποκηρύξει τη βία με αρκετές δηλώσεις του.

Ο 55 χρονος Τάισον όμως έχασε την ψυχραιμία του όταν συνάντησε έναν ιδιαίτερα ενοχλητικό θαυμαστή του κατά τη διάρκεια πτήσης. Συγκεκριμένα, το TMZ Sports έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο θρυλικός πυγμάχος να γρονθοκοπεί άγρια έναν άνδρα την Τετάρτη.

Ο επιβάτης σε πτήση από το Σαν Φρανσίσκο φαίνεται να ενοχλεί επανειλημμένα τον Τάισον, ο οποίος του ζήτησε αρκετές φορές να ησυχάσει. Ο άνδρας ωστόσο συνέχισε να μιλά και τότε ο θρυλικός πυγμάχος σηκώθηκε και τον χτύπησε αρκετές φορές στο πρόσωπο, σε σημείο να τον τραυματίσει.

Μάρτυρες που βρίσκονταν στην πτήση ανέφεραν πως κατά την επιβίβαση ο άνδρας τα είπε σε ήρεμο τόνο με τον Τάισον, ενώ μαζί έβγαλαν και φωτογραφίες. Στη συνέχει τα πράγματα όμως ξέφυγαν.