| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Επικαιρότητα

Ο Μπογδάνος επιμένει: Είπα αλήθειες…

Λίγες ώρες μετά την απομάκρυνσή του από την ΚΟ της ΝΔ, ο διαγραφείς πλέον βουλευτής Α' Αθηνών δήλωσε ότι λυπάται μεν, αλλά φάνηκε αμετανόητος για τα όσα εμφυλιοπολεμικά εκστόμισε
Protagon Team

Δεκατέσσερις ώρες μετά την αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τοποθετήθηκε με 26 λέξεις και ένα βίντεο. Προφανώς αμετανόητος για τα όσα εμφυλιοπολεμικά εκστόμισε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το σύμφωνο Ελλάδας – Γαλλίας.

«Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την ΚΟ της ΝΔ. Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις», είπε ο κ. Μπογδάνος, υποστηρίζοντας δηλαδή ότι είπε… αλήθειες όταν σημείωσε ότι οι κομμουνιστές είναι χειρότεροι εχθροί από τους Τούρκους.

Το ζήτημα τώρα είναι αν ο κ. Μπογδάνος θα διαγραφεί και από το κόμμα της ΝΔ. Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης είπε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ ότι η διαγραφή του βουλευτή δεν δημιουργεί πρόβλημα στη ΝΔ και έκανε λόγο για «αποκατάσταση των πραγμάτων». Είπε επίσης ότι ενημερώθηκε ο Πρωθυπουργός και αντέδρασε γρήγορα. «Τον διέγραψε αποκλειστικά και μόνο ο Πρωθυπουργός» ξεκαθάρισε. Το θέμα της παρουσίας του κ. Μπογδάνου στο κόμμα θα συζητηθεί στα πειθαρχικά όργανα, ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης.