Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιχειρεί να βάλει καλάθι στον αγώνα μπάσκετ που τελικά δεν του βγήκε σε καλό | IntimeNews
Επικαιρότητα

Ο Ανδρουλάκης υπέστη ρήξη χιαστού παίζοντας μπάσκετ στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Κανονικά θα γίνει η ομιλία του στο Ζάππειο
Protagon Team

Καθόλου ευχάριστη εξέλιξη δεν είχε η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, να παίξει μπάσκετ στο Ζάππειο, όπου πραγματοποιείται το διήμερο φεστιβάλ για την 48η επέτειο από την ίδρυση του Κινήματος.

Ο κ. Ανδρουλάκης χτύπησε το πόδι του το βράδυ της Παρασκευής σε φιλικό αγώνα με στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο και βουλευτές και έφυγε για να τον δει γιατρός.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Βήμα» ο τραυματισμός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι σοβαρότερος από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ρήξη χιαστού και όλα δείχνουν ότι θα πάρει τον δρόμο του χειρουργείου.

Ο κ. Ανδρουλάκης τραυματίστηκε σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει τη μπάλα, πήγε στο νοσοκομείο και αρχικά υπήρξε η εκτίμηση ότι υπέστη σοβαρό διάστρεμμα. Τελικά ο τραυματισμός ήταν ρήξη χιαστού.

 Κανονικά θα γίνει η ομιλία του στο Ζάππειο

Θα πραγματοποιηθεί κανονικά η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη το απόγευμα του Σαββάτου στο Ζάππειο. Οι εξετάσεις που έγιναν έδωσαν τη δυνατότητα στους γιατρούς να ανάψουν «το πράσινο φως» κι έτσι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα εκφωνήσει την ομιλία του με την οποία θα κλείσει το διήμερο των εκδηλώσεων για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη.