Τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελαία Μεσσηνίας | ertnews.gr
Επικαιρότητα

Νταλίκα «διέλυσε» τρία ΙΧ στην Ελαία Μεσσηνίας: Τέσσερις νεκροί και πολυτραυματίες

Τέσσερις νεκροί έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια, μεταξύ των οποίων ένα 12χρονο κορίτσι και ένα βρέφος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ
Protagon Team

Στους τέσσερις ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας, στην Μεσσηνία. Το τροχαίο δυστύχημα φαίνεται πως σημειώθηκε όταν νταλίκα που κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κυπαρισσία ανετράπη και συγκρούσθηκε με τρία άλλα οχήματα.

Και τα τρία Ι.Χ. οχήματα σχεδόν διαλύθηκαν από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Δύο από τους νεκρούς είναι ανήλικα άτομα και οι άλλοι δύο ενήλικοι, οδηγοί των οχημάτων πάνω στα οποία έπεσε ο τράκτορας του φορτηγού, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία. Τα ανήλικα θύματα είναι ένα 12χρονο κορίτσι και ένα βρέφος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για την τραγωδία.

Κατά την ίδια πηγή, πέντε ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας ενώ ένας εξ’ αυτών κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε και αυτός τραυματισμένος στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου εισήχθη για νοσηλεία φρουρούμενος.

Ακόμη ένα παιδί που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Καρμαναδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, για προληπτικούς λόγους.

Και τα τρία αυτοκίνητα έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά τη σφοδρότατη σύγκρουση (Πηγή: ertnews.gr)

Οι αστυνομικές Αρχές έσπευσαν στο σημείο και μαζί με ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό όλων των ανθρώπων. Η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου, διεκόπη προσωρινά.