Το αυτοκίνητο που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί του, κατέληξε σε ένα χωράφι με ελαιόδεντρα |
Επικαιρότητα

Υπό κράτηση με εντολή εισαγγελέα ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε γονείς με το μωρό τους στη Θέρμη

Διασωληνωμένοι στο «Παπαγεωργίου» ο 37χρονος πατέρας και η 34χρονη μητέρα που κατά πληροφορίες είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα. Καλά στην υγεία του το δύο ετών παιδί τους. Πρόκειται για τη δεύτερη παράσυρση πεζών στην περιοχή μέσα σε 24ωρες, μετά το δυστύχημα της Τρίτης στα «Πράσινα Φανάρια», στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, με θύμα έναν 60χρονο
Protagon Team

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με παράσυρση τριών πεζών -πατέρα και μάνας με το ανήλικο παιδί τους στο καρότσι- από διερχόμενο αυτοκίνητο σε δρόμο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης.

Πρόκειται για τη δεύτερη παράσυρση στην  ευρύτερη περιοχή της Θέρμης μέσα σε 24ωρες, μετά το δυστύχημα της Τρίτης στα «Πράσινα Φανάρια», στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, με θύμα έναν 60χρονο πεζό που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Το νέο τροχαίο σημειώθηκε σε δρόμο που συνδέει την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία.

Επιτόπου έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους τρεις τραυματίες και τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Οι γονείς (ο 37χρονος πατέρας και η 34χρονη μητέρα που κατά πληροφορίες είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα) έχουν τραυματιστεί σοβαρά και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή τους κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Αμφότεροι νοσηλεύονται πλέον στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου». Η κατάσταση του δύο ετών παιδιού τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Εν τω μεταξύ από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης που ενημερώθηκε για το περιστατικό, δόθηκε εντολή να κρατηθεί ο οδηγός του ΙΧ, ενώ από την Αστυνομία που διενεργεί την προανάκριση για το τροχαίο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.