Ο Χάρης Δούκας στο πρώτο debate για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις 24 Σεπτεμβρίου | Menelaos Myrillas / SOOC
Επικαιρότητα

Νέο debate ζήτησε ο Χάρης Δούκας

«Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και της χώρας» ανέφερε σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων
Protagon Team

Μολονότι το πρώτο debate δεν ήταν η καλύτερη στιγμή του Χάρη Δούκα στην προεκλογική εκστρατεία του για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής –αντιθέτως, πολλοί αναλυτές συμφωνούν ότι ήταν σχεδόν καταστροφικό, καθώς έδειξε ότι δεν γνωρίζει κάποια βασικά πράγματα–, ο δήμαρχος Αθηναίων γνωστοποίησε τη Δευτέρα το πρωί, λίγες ώρες μετά τη διεξαγωγή του α’ γύρου των εκλογών, ότι ζήτησε από την ΕΡΤ μια δεύτερη τηλεμαχία, αυτή τη φορά με αντίπαλό του μόνο τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον οποίο θα προσπαθήσει να νικήσει στον β’ γύρο την προσεχή Κυριακή.

Ο κ. Δούκας έκανε γνωστή την επικοινωνία του με τη δημόσια τηλεόραση, μέσω μιας ανάρτησης στην πλατφόρμα X, σε μια προσπάθεια να δεσμεύσει και τον κ. Ανδρουλάκη.

Στις εκλογές-θρίλερ της 6ης Οκτωβρίου, ο κ. Ανδρουλάκης πρώτευσε με 29,64% και 89.200 ψήφους, ενώ ο κ. Δούκας ήλθε δεύτερος με 21,41% και 64.490 ψήφους.