| spetsesclassicregatta
Επικαιρότητα

Θρίλερ στις Σπέτσες: Νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι 44χρονος Βρετανός

Φέρεται να ήταν μέλος του πληρώματος σκάφους που συμμετέχει στη Ρεγκάτα. Η σορός του αναμενόταν να μεταφερθεί το απόγευμα στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής
Protagon Team

Νεκρός εντοπίστηκε στην προβλήτα Τσαλδάρη στο Παλιό Λιμάνι στις Σπέτσες, 44χρονος Βρετανός – κατά πληροφορίες, μέλος πληρώματος ιστιοπλοϊκού που συμμετέχει στη Ρεγκάτα που είναι σε εξέλιξη στο νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 44χρονος φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και εντοπίστηκε νεκρός από επιβαίνοντες σε άλλο σκάφος.

Η σορός του Βρετανού εντοπίστηκε από πλήρωμα διερχόμενου σκάφους και οι πρώτες πληροφορίες πως φέρει χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ο 44χρονος έφερε κακώσεις στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού του και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θανάτός του.

Η σορός του αναμενόταν να μεταφερθεί το απόγευμα στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Οι αρχές εξετάζουν εάν ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα ή εάν πρόκειται για δολοφονική ενέργεια.

Ο Διεθνής Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών Σπετσών (Spetses Classic Yacht Regatta, SCYR) διεξάγεται στο νησί, από την Πέμπτη 27 Ιουνίου μέχρι και τις 30 Ιουνίου.