Ο παπαγάλος έχει μόλις αρπάξει την κάμερα από το σπίτι στο βάθος και απομακρύνεται με τη... συμμορία του | YouTube
Επικαιρότητα

Νέα Ζηλανδία: Ενας παπαγάλος έκλεψε μια κάμερα και κινηματογράφησε την πτήση του!

Το καταπληκτικό και αστείο βίντεο έγινε viral, καθώς ο ιπτάμενος κλέφτης αποδείχθηκε επιδέξιος... σκηνοθέτης στο εθνικό πάρκο Φιόρντλαντ του Νότιου Νησιού
Protagon Team

Ενα καταπληκτικό φιλμάκι κατέγραψε μια κάμερα GoPro στη Νέα Ζηλανδία, χωρίς μάλιστα να το επιδιώξει ο κάτοχός της.

Πρωταγωνιστής ένας… κλεπτομανής παπαγάλος, που άρπαξε την κάμερα, ενώ αυτή λειτουργούσε, από το τραπέζι στην αυλή ενός σπιτιού στην εξοχή, και κινηματογράφησε την πτήση του!

Πρόκειται για τον παπαγάλο Κία, που ζει σε μεγάλο υψόμετρο στο Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας. Το περιστατικό συνέβη στο εθνικό πάρκο Φιόρντλαντ.

Το είδος αυτό είναι γνωστό για τη μεγάλη του περιέργεια και την… άτακτη συμπεριφορά του. Κλέβει πορτοφόλια, κοσμήματα, σάντουιτς και άλλα αντικείμενα από τουρίστες και επισκέπτες.

Η οικογένεια Βέρχελ έκανε πεζοπορία στο Μονοπάτι Κέπλερ και έμεναν σε ένα από τα σπιτάκια του πάρκου, που προορίζονται για τη διαμονή των επισκεπτών, όταν δέχθηκαν την επίσκεψη μερικών Κία.

Εβαλαν την κάμερα πάνω στο τραπέζι για να κινηματογραφήσουν τα όμορφα πρασινωπά πουλιά, αλλά ένα από αυτά άρπαξε την κάμερα με το ράμφος του και το έβαλε στα… φτερά μαζί με την υπόλοιπη παρέα.

Ο παπαγάλος έχει εντοπίσει την κάμερα και κατευθύνεται σιγά σιγά προς το μέρος της

Καθώς η κάμερα ήταν ανοιχτή, κινηματογράφησε την πτήση του μέχρι που την άφησε στο έδαφος και άρχισε να τη χτυπά επίμονα με το ράμφος, ώσπου κατάφερε να σπάσει ένα κομμάτι πλαστικού.

Η οικογένεια έτρεχε πίσω από τον παπαγάλο και κάποια στιγμή έφτασε στο σημείο όπου είχε σταματήσει. Οταν τους είδε, έφυγε με την παρέα του, αφήνοντας την κάμερα στο έδαφος, από όπου συνέχισε να κινηματογραφεί. Στο τελευταίο πλάνο του βίντεο φαίνεται ο μικρός γιος της οικογένειας, απογοητευμένος από τη ζημιά.