175
Οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον ανακριτή | IntimeNews

Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκε 23χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2021, 18:18
Οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον ανακριτή
|IntimeNews

Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκε 23χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2021, 18:18

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 14η ανακρίτρια ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Ο συγκατηγορούμενός του, 22 ετών, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1.000 ευρώ και την επιβολή των περιοριστικών όρων της εμφάνισης τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Θυμίζουμε ότι εκτός των δύο νεαρών, για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού είχε κατηγορηθεί και ο 30χρονος Ελληνοϊρακινός με την προσωνυμία «Ινδιάνος» που επίσης απολογήθηκε το μεσημέρι (περισσότερα εδώ).

Αν και ο 22χρονος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα που σχετίζονται με εκρηκτικές ύλες, στην πορεία της ανάκρισης απολογήθηκε μόνο για τα εκρηκτικά, καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή του στην επίθεση σε βάρος του αστυνομικού.

Οπως δήλωσε η συνήγορος του 22χρονου, Αννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας και βάσει αυτού του υλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.

Οι καταγραφές αυτές, κατά την κυρία Παπαρούσου, μέχρι και σήμερα δεν έχουν εισαχθεί στη δικογραφία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...