Οι έμποροι φωνάζουν ότι όλα οδηγούν σε χρεοκοπία, ο υπουργός Ανάπτυξης όμως διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει μία τέτοια εξέλιξη | ΙΝΤΙΜΕnews
Επικαιρότητα

Νέα μέτρα στήριξης για τα μικρά μαγαζιά, με προτεραιότητα σε ένδυση – υπόδηση

Οι χειμερινές εκπτώσεις βρίσκουν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα, ωστόσο ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση συμμερίζεται τις ανησυχίες των εμπόρων και θα το διορθώσει
Protagon Team

Νέα μέτρα για τα μικρά καταστήματα εντός των επόμενων ημερών, με προτεραιότητα στους κλάδους ένδυσης και υπόδησης, που έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά, προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3», ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε εμπόρους και καταστηματάρχες ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο και ζήτησε χρόνο προκειμένου αυτό να ξεδιπλωθεί.

Μέχρι σήμερα, τόνισε, «ό,τι είπαμε πως θα καταβληθεί, έχει πληρωθεί», ενώ παράλληλα σημείωσε ότι οι ιδιοκτήτες που λαμβάνουν μειωμένο ενοίκιο, θα λάβουν το επόμενο διάστημα τα χρήματά τους.

Επαναλαμβάνοντας ότι τα μέτρα για τη δημόσια υγεία έχουν τεράστιο οικονομικό κόστος, διαβεβαίωσε ότι «δεν θα βρεθούμε ούτε με μνημόνια ούτε με χρεοκοπία. Θα κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις μας, θα γίνουν τα εμβόλια μας, θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία και θα πάμε παρακάτω».