Επικαιρότητα

«Mπήκαν γερά θεμέλια»: Ο Κωστής Χατζηδάκης αποχαιρετά το υπουργείο του με ένα βίντεο

Ο απερχόμενος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και νέος υπουργός Εργασίας συμπύκνωσε σε ένα βίντεο δυόμισι λεπτών τα σημαντικότερα επιτεύγματα της θητείας του
Protagon Team

Με ένα βίντεο 162 δευτερολέπτων, το οποίο αναρτήθηκε στο YouTube, αποχαιρέτησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος ως γνωστόν, μετά τον ανασχηματισμό αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας.

«Στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τους 18 αυτούς μήνες μπήκαν γερά θεμέλια για να γίνει ο τομέας της ενέργειας ο ισχυρότερος βραχίονας στην ανάπτυξη της χώρας. Για να αποκτήσει η κυβερνητική πολιτική για πρώτη ίσως φορά τόσο έντονα πράσινο χρώμα. Για να μπουν ισχυρές βάσεις για την πράσινη ανάπτυξη», σημείωσε ο απερχόμενος υπουργός, στο μήνυμά του, λίγο πριν την ορκωμοσία του και τις τελετές παραλαβής παράδοσης των χαρτοφυλακίων.

Στο βίντεο γίνεται απολογισμός μήνα-μήνα των δράσεων του υπουργείου τη χρονιά που πέρασε, με ένα μήνυμα και για τη ΔΕΗ την οποία ως υπουργός κατάφερε να ανατάξει και να οδηγήσει σε μια νέα περίοδο. Ο ίδιος ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε τέλος στο μήνυμά του: «Το 2021 θα είναι μια νέα χρονιά με έργο… στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων».