Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Aμυνας Νίκος Δένδιας προσέρχονται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
Επικαιρότητα

Μητσοτάκης και Δένδιας στην κηδεία του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη

Φίλοι, συγγενείς και η στρατιωτική ηγεσία έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον 27χρονο ανθυποσμηναγό που έπεσε την ώρα του καθήκοντος
Protagon Team

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Αγιονερίου, στο Κιλκίς τελέσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η εξόδιος ακολουθία για τον 27χρονο ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη που έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε μαζί με τον σμηναγό Χρήστο Μουλά στο Canadair που συνετρίβη στην πυρκαγιά στον Πλατανιστό Καρύστου, την Τρίτη.

Τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη σημαία το φέρετρο του 27χρονου ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη (IntimeNews/ Γιάννης Μωυσιάδης)

Παρών στην κηδεία ήταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο συνόδευσε ο υπουργός Αμυνας Νίκος Δένδιας, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον άτυχο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας. Ακόμα, παρών ήταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος μαζί με την ηγεσία του Στρατού ενώ παρουσιάστηκε και άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να αποδώσει τιμές στον Περικλή Στεφανίδη, ανάμεσα σε δεκάδες φίλους και συγγενείς.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος προσέρχεται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ)
Στρατιωτικό άγημα παρίσταται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς, πριν την εξόδιο ακολουθία του 27χρονου Ανθυποσμηναγού του Canadair Περικλή Στεφανίδη (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ)

Οι δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους όταν το αεροσκάφος, με το οποίο θα πραγματοποιούσαν την τελευταία ρίψη νερού, χτύπησε σε δέντρο, έχασε τον πλωτήρα του και συνετρίβη.

Η κηδεία του 34χρονου σμηναγού Χρήστου Μουλά θα τελεστεί το πρωί της Παρασκευής στην εκκλησία του Αγίου Σεργίου στο Γαβαλοχώρι Αποκορώνα Χανίων.

Συντετριμμένη η οικογένεια του Περικλή Στεφανίδη, με φωτογραφίες του στα χέρια (IntimeNews/ Γιάννης Μωυσιάδης)
Συμμαθητές του Περικλή Στεφανίδη από τη Σχολή Ικάρων φτάνουν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (IntimeNews/ Γιάννης Μωυσιάδης)