Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Πρωτοχρονιά | Menelaos Myrillas / SOOC
Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: Δεν σχετίζεται με τις εκλογές η αύξηση του κατώτατου μισθού

Ο Πρωθυπουργός απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου μετέβη για να ευχηθεί στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου για το νέο έτος
Protagon Team

Δεν σχετίζεται με τις εκλογές η αύξηση στον κατώτατο μισθό, υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στην καθιερωμένη τελετή για τις ευχές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς μαζί με εκπροσώπους από την πολιτική, στρατιωτική, δικαστική και πνευματική ηγεσία.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η επιλογή να γίνει η αύξηση του κατώτερου μισθού ένα μήνα νωρίτερα, δεν έχει σχέση με τις εκλογές. «Θέλω να το αποσαφηνίσω. Η επιλογή να έρθει ένα μήνα νωρίτερα ενέχει το στοιχείο ότι τελειώνει τον πρώτο τρίμηνο τον Απρίλιο, αρχίζει η τουριστική περίοδος και υπάρχει αρκετός κόσμος στον τουριστικό κλάδο».