Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά σε πολίτες κατά την βόλτα του στις γειτονιές του Περάματος | IntimeNews
Επικαιρότητα

Μητσοτάκης από το Πέραμα: Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει, ειδικά στα σούπερ μάρκετ

«Ολα αρχίζουν και τελειώνουν με την εργασία και τους καλούς μισθούς» τόνισε ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε πολίτες και δηλώνοντας υπερήφανος γιατί η ανεργία έπεσε για πρώτη φορά κάτω από το 10%
Protagon Team

Βόλτα σε περιοχές τους Περάματος έκανε το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψή του στο Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο και τις αλλαγές που παρουσίασε για την επαγγελματική εκπαίδευση.

Αφού διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα επιστρέψει στο πολλαπλάσιο την εμπιστοσύνη που της έδειξαν στις δύο φετινές εκλογικές διαδικασίες, έκανε και μία ξεχωριστή αναφορά στο μείζον θέμα της ακρίβειας.

«Δεν είναι όλα τέλεια στη χώρα μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα. Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει ειδικά στο σούπερ μάρκετ αλλά πρέπει να ξέρετε ότι θα είμαστε πάνω από το πρόβλημα στηρίζοντας τους πιο ευάλωτους με διαρκείς ελέγχους ώστε να μην υπάρχει καμία ανοχή στην κερδοσκοπία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, τόνισε ότι προεκλογικά είχε ζητήσει από τους πολίτες της περιοχής να βάλουν ένα στοίχημα και να σπάσουν μαζί όλα τα ρεκόρ που έχει πετύχει ποτέ η ΝΔ στη Β’ Πειραιά και ειδικά στο Πέραμα.

«Και τα καταφέραμε. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή την εμπιστοσύνη σας θα την επιστρέψω στο πολλαπλάσιο», επεσήμανε «διότι έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς την ανάπτυξη και την ευημερία στον τόπο. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με την εργασία και τους καλούς μισθούς», τόνισε.

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε υπερήφανος γιατί η ανεργία έπεσε για πρώτη φορά κάτω από το 10% και τόνισε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή «όταν σημαντικά ξένα έντυπα τοποθετούν την Ελλάδα στην πρώτη θέση από όλες τις χώρες του ΟΟΣΑ ως προς τις οικονομικές της επιδόσεις αλλά όλα αυτά πρέπει να μεταφράζονται στη βελτίωση του διαθέσιμου εισοδήματος και της ποιότητας ζωής όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων».

Διαβεβαίωσε τέλος ότι σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει να εργάζεται η κυβέρνηση νυχθημερόν σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Β’ και Α’ βαθμού.

«Έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια για το πώς θα υλοποιήσουμε όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις τη δεύτερη τετραετία», υπογράμμισε.