Ο Αντώνης Μυλωνάκης σε ομιλία του στη Βουλή, ως βουλευτής της Ελληνικής Λύσης | IntimeNews
Επικαιρότητα

Μήνυση Βελόπουλου κατά Μυλώνακη μετά τις καταγγελίες για τα 500ευρα

Αστυνομικοί βρέθηκαν έξω από το σπίτι του πρώην πια βουλευτή της Ελληνικής Λύσης προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου
Protagon Team

Ομάδα αστυνομικών βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι του πρώην βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Αντώνη Μυλωνάκη, στην περιοχή των Πατησίων, προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας που κινήθηκε μετά από μήνυση που υπέβαλε το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο κ. Μυλωνάκης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Απαντώντας αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι τον αναζητά η αστυνομία, είπε: «Αληθεύουν. Είμαι εκτός Αττικής. Το σπίτι μου απ’ έξω είναι ζωσμένο από αστυνομικούς από το Τμήμα Πατησίων. Οι αστυνομικοί καλά κάνουν. Αυτή είναι η δουλειά τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου».

Ο κ. Μυλωνάκης, σε συνομιλία του με το protothema.gr, δήλωσε πως δεν θα σταματήσει την πολιτική κριτική που ασκεί στον κ. Βελόπουλο, επιμένοντας παράλληλα στους χαρακτηρισμούς περί «πολιτικής εγκληματικής οργάνωσης που σκοτώνει χαρακτήρες».

Παράλληλα, ανέφερε: «Μου έκαναν μήνυση από το κόμμα. Πήγαν στο ΑΤ Πατησίων και ζήτησαν να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Οι αστυνομικοί ήταν υποχρεωμένοι να κινηθούν», ενώ προαναγγέλλει ότι με τους δικηγόρους του ετοιμάζει και ο ίδιος τη δική του νομική απάντηση, η οποία εκτός από μηνύσεις θα περιλαμβάνει και αγωγή.

Την Τρίτη ο κ. Μυλωνάκης είχε προχωρήσει σε πολύ σοβαρές καταγγελίες κατά του πρώην αρχηγού του, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι οι βουλευτές του κόμματος έδιναν στον κ. Βελόπουλο 500 ευρώ κάθε μήνα «μαύρα».